Monday, December 13, 2010

bila si suami menjadi pengapit...



si isteri...

.. hanya duduk sahaja melihat dari kejauhann...


sadis x ayat hee hee


ahahaha.


11.12.2010

layan gambar2 persandingan ajaq & filah yuk ;)


filah memilih purple gold untuk persalinan baju sanding ;)
comel filah ;)



saya tetap setia di bilik pengantin, hihi


jumpelah kawan2 microcorp kuku.. termasuk si fiza ni

kenal fiza dah lama dah, dulu die penah datang rumah sewa lama ku ;) suke sangat kat dia, ngeee




si budak kecik ni kawan baru aku jugak.. nama dia aina :) i like her very much. nampak je kecil, tapi orangnye sangat matang. susah nak senyum, susah nak bercakap, tapi aku rasa dia unik. baru je kenal, dah buat aku rasa sayang :)



oh oh ohhh pengantin lelaki dah sampai laaaaaaa.. cepat cepattt



mataku hanya melihat pada si pengapit itu sahaja. blushing





kuku, pengantin laki, pengantin pmpuan, dan nani =)



oh pengapit lelaki, senyum ar siket ;p


lepas tu diorang pun keluar untuk makan beradab..

aku buat pe je? aku melihat dari jauh laa macam kat gambar mula2 tadi.. uhuk uhuk hee hee




lepas tu berbual2 dengan aina. walaupun xnampak macam berbual sebab dua2 pendiam, tapi xpe, we enjoy the silence hee hee


serius.. i like her sooo much... harap kite ketemu lagi, aina :) thanx sebab jadi kawan akak hari tu.





kek 2 tingkat
gabungan putih dan merah memang cantek ;)




pelamin yang cantek =)




dapat door gift kek bahulu yang besar dalam kotak putih merah tu.
lepas tu pegangkan si pengapit2 punye doorgift. yang coklat dalam kotak putih tu. uh sukeee ;)



selepas selesai tugas pengapit, dudu dan kuku pun pergi makan cendol di bawah kemah bersama2. hehe.


ok habess entry perkahwinan ajaq & filah.
ribuan terima kasih diucapkan pada filah sekeluarga atas layanan baik kalian, dan ajaq sekeluarga untuk sarapan pagi tu. hehe


dan sekali lagi,
SELAMAT PENGANTIN BARU AJAQ & FILAH

tahniah tahniah.


bertambah lagi kawan saya, hihi. dan saya sangat hepi sepanjang di sana^^



note : balik tu masa nak balik KL dari taiping, hujan renyai2, jalan licin, tetibe nampak eksiden yang baru berlaku kot. bas terbalik... xtau dah kuar berita belum









6 comments:

Fielah said...

Salam... hi didi... (&kuku - motif dalam kurungan? haha) terima kasih yg tidak terhingga sudi dtg dan bersama sepjg tempoh majlis kami jumaat & sabtu lepas. Jasa korang hanya Allah dpt membalas... terima kasih byk2 didi...(terutama part pisau kek pengantin itu =) ) tq so very much... bila2 nnt mesti kita jmpa lagi ye...insyaAllah...

Ogy said...

dd ~ rs chenta semakin menggebu2 kan lepas nikah....

iedayah said...

siannye u sorg2 dear..

dd dudu said...

{fielah}
hehe part pisau tuu, masa nak gerak balik KL rasa cam nak ajak kuku gi je bakery tu balik nak balas jasa dorang. tp x ingat jalan, haha

sama2 fielah, xde pe sangatlaa ;) dd lagi terharu korang layan baik gilerrr

;)


{kak gee}
kan kan kan ;p

ahak~~


{iedayah}
ahahaha xpee jeee, sajeee jee wat sadis2 dalam blog. masa tu ok jewrrr ;)

nani said...

kes pisau potong kek sgt kelakar..
dd penyelamat, u r a hero..haha

btw, aina sgt comel dgn cara dia yg tersendiri, unik r budak tu..
matang, cute..cuma tak nak bercakap sgt tu yg hampa sikit.. ;p

dd dudu said...

{nani}
hahaha hero buat muke kesian ;p keh keh

unik kan aina tu, rasa nak jumpe die lg jek

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...