Wednesday, December 15, 2010

hari ini 15 disember 2010



1) pagi ni sarapan wewe makan mee goreng, ayam goreng dan sebungkus nasi lemak.
rina lak makan nasi goreng, ayam goreng dan sebungkus nasi lemak.
dd lak makan nasi lemak SAHAJA.

motip burukkan kawan2?
hee hee
kalau hari aku makan banyak menu aku x tulis kat entry pulak hee hee keji giler hee hee



2) wewe bawak sebekal buah nangka untuk ku. dia beritahu mak dia "nak bagi dd". terus mak wewe salah faham ingat aku ngan****.. bole?

padahal sebelum kawen pun wewe rajin bawak bekal buah2an untuk aku jugak.


hari tu wewe dah bawak dahh nangka ke ofis, aku teruja gile sampai melahap nangka macam makan ayam goreng.. tetapi tersedak bile ada suara sayup2 kendengaran "kenapa ada bau nangka ni?"... gulp.. uhuk horrornye kalau menjadi penyebab bau nangka dalam ofis yang ber'aircond.



3) kuku dah 2 kali merah masuk ofis sebab lambat. aku rasa tak seronok mengenangkan kitorang dari putrajaya tapi kuku perlu hantar aku dulu ke bangi dan pata balik semula ke putrajaya, tempat kerjanya.. balik pun sama... kof kof

ni yang rasa nak beli kereta second murah2 ni untuk aku drive pergi tempat kerja.. korang ada kereta second nak jual x? murah2 dalam 100lebih 200lebih ;p hahaha tapi xnak kancil. demand kan. nak kelisa atau viva atau picanto atau satria lama. ok? ;p

uh sportynyee dd pakai satria lama. suka sukaaaa


vrooom vroooomm terus parking depan ptm. sambil buka spek itam. curlasstt~~~
tapi jadi spoil bile satria tu undur2 ke belakang ke depan untuk betulkan parking
hee hee


4) paris hilton's new bff dah ada 2nd season. seronoknyeee.. semalam tengok siket, tapi awal2 x bes sangat.. hehe



5) nak buat kerja.. bye bye





10 comments:

rinakawandudu said...

Keji giler bgtau menu aku brkft pg ni.....

ARRGGGGHHHHH!!!

diet OH diet....huh

dd dudu said...

{rina}
hihihihihi

keji kann

kui2

lina said...

dd.. beli la getz. pastu buat club getz :)

nurul azida ahmad said...

hahaha. banyaknyer wewe makan! ahaks. eh wewe, aku nak nangka gak, bawak la dtg umah i jugak...huuuu~*dd sila ckp ngn wewe ye =p*

kawan kite ada jual kete inspira, myvi dgn murah giler. mau enggak? tp cash la...nak, inbox me. ahaks.

aDieyZa said...

dd, diet eh??

zana x leh makan nangka byk2 sbb nnti kembung perut.. xtaulah betul ke x kaitanya tp kalau nangka jer mesti kembung.. hihihi..

Queen said...

terus akak ikat plastik nangka tu bile didi cakap bau...ahahaha.....terus tergujat nak makan nangka..ahahhaa

dd dudu said...

{lina}
motip getz?? ;p ada yg murah bawah 400 x hehe

{zida}
esok dd cakap ngn wewe. td lupe ;p hehe

ok dah inbox u ;)


{adieyza}
klu diet xmakan nasik lemak laa zana, ekeke

ha ahh wewe kata mkn nangka akan sebabkan angin, leh jadi sakit perut.. tp hari ni dd makan byk giler, so far x kentut lg hehehehe


{queen}
akak bawak nangka ke hari ni g opis? haha comelnye

Ezzan Yusop said...

belilah viva saya. i mcm nak beli vios lah. cewah! ;p

Sayid Hameed said...

wah..dud..aku lepas geram sbb lm xbekfes ngn korang lorh!! ~~sedang tgu sardin cili api didi 8)

dd dudu said...

{ezzan yusop}
amboiiiii ;p ayah ezan bg kee jual viva tu ;p hahaha

curlassstt vios truss~~ hihi sy sokong


{wewe}
slalu2 laa bekfes ngn kitorang eh ;p

sedang tunggu sardin kentang ko sok, nyum2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...