Monday, January 3, 2011

kad kawen yang kretip & her wedding



minggu lepas sangat teruja dapat kad kawen dari seorang kawan blogger, iedayah namanya :)
teruja sebab kad kawen dia sangat lah lain dari yang lain.. nak tengok?? hihi


kad kawen die berbentuk kalendar laaa :O


lepas tu cube ko korang klik image kasi besar siket,
dekat tarikh 2 januari 2011 tu di merahkan, lepas tu dekat list senarai public holiday 2011 kat bawah tu, include sekali "hari persandingan iedayah dan fairarri". omg love the idea hee hee



ini lak muke depan. pakai gambar diorang masa pre-wedding photoshoot kat Broga dulu. hihi lawa lawa




taraa~~ ini lak dekat bahagian dalam, ayat2 menjemput dan map sume ada kat dalam.
memang macam kad kawen kannnnnnnnnnn, tapi diluarnya adalah kalendar.


attachment. kat belakang kertas ni ada soalan2 cepumas yang kite kene jawab. kene isi huruf2 kat setiap soalan. aku dah jawab, rupe2nye gabungan huruf2 jawapan tu adalah "Terima Kasih". hahahaa comel comel

*xnak publish tulisan sendiri sebab byk main potong2 hehehe




jadinyaaaaa pada 2 januari 2011 aku dan kuku pergilaaa wedding iedayah dekat Wisma Felcra. xtau jalan, so kol ummu athiah tuk tanya sebab umah dia dekat situ.

kebetulan kitorg sampai masa tu pengantin baru je sampai, tengah bersanding. so orang adalah sangat ramai :)

disebabkan tengah sangat ramai, jadi melepas aku nak amik gambar booth tempat tulis guess book yang sangat cantek deko2 color tiffany blue. ruginye wuwuwuwu


kuku sempat ambikkan gambar iedayah tengah bersanding jek. kat tingkat atas

naik je tangga ke tingkat 2 terus nampak pelamin.
canteknyeeee color ni. panggil tiffany blue ey?? klu salah betulkan ey

kite suke kite suke

rasa fresh gituu



pengantin lak pakai baju putih. oh suke~~~

eh motip aku x realisasikan wedding resepsi pakai baju putih padahal aku dulu beriya2? ;n





huhu mesti iedayah xnampak kite kann, hehe

sori iedayah x jumpe iedayah, sebab iedayah tengah sanding renjis2 masa tu ar^^


selamat pengantin baru to iedayah dan suami.
congrats iedayah, n dear, you look sooo ***stunning*** ^^








4 comments:

Ogy said...

lawaaanyaa pengantin yg berbaju putih bersih tu.......sweet

dd dudu said...

{kak ogy}
sweett kannnn^^

iedayah said...

dd...tq sudi attend 2 my wedd day..ap yg kurg hrp dimaafkan ye..=)

dd dudu said...

iedayah, ur wedding sgt cantek arrrrrr nice blue^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...