Friday, May 20, 2011

ambil gambar team


dd : "aina tengok apa tu~~"
aina : "perut dd"

hak hak... hari ni pakai baju kurung cam biasa, tp perut ni over tau, dah timbul2 pulak ;p dah beberapa orang tegur hari ni, kalau x tegur pun mata duk pandang ke situ.. hik2 motip?

nway, x tau pulak hari ni ada ambil2 gambar team - SMK, sempena salah sorang staf kitorang yg bernama suhana dah nak berpindah kerja.. kalau tahu ada amik2 gamba, pakai gojes2 siket ;P oh over~

jom tengok perkembangan kedidi yang dah 4 months pregnant.. nanti 5 months update lagi.. skang dah kembang siket since berat dah naik jadik 5X... X dirahsiakan.. lisa, ko diam eh ;n
skarang pun dah kembang, xbole bayangkan nanti lama2, kembang air, kembang hidung.. ohhh hidung yang dah sedia besar kalau kembang cane rupenye yee
hee hee

betul2kan tudung siket


asik gelak je, bile nak siriyes?
hoho sume berpunca dari en. photographer yang suruh kitorang tarik nafas masa amik gamba. motip?? sah2 laa nampak hidung makin kembang kalau tarik nafas.

oh ya, en. photog dan cik photog x yah import jauh2, import dari bahagian multimedia kat sebelah jek ;p



last2 gambar kat luar jugak cun

kat luar serius siket, dah xgelak



nak kenalkan nama ke?
ok lah. klik je gambar kalau nak tengok saiz besar k.

berdiri dari kiri
1) faizal staf paling baru eh-perlu-ke-mention..... 2) matshuk bos dedikasi yang setiap pagi jumaat akan ym "dd.. nak report" uh terdengar suara garau dia walau dalam ym.... 3) kak ain yang baru habes pantang.... 4) dd tengah cover perut haha....5) rina serba tahu dan suke makan nasi lemak hari2 *sebab nasi lemak ke ko jadi serba tahu, rina?.... 6) safura pekerja cemerlang.... 7) shadatul besfren suhana yang nak pindah.... 8) suhana yang nak pindah dan besfren pada besfren sebelah tadi yang besfren dia nak pindah ;p pangg~.... 9) kak mai ibu gigih yang sedang sambung degree.... 10) aina yang pakai baju sume cantek2 pastu aku suke ;p.... 11) talib kenderaan.. eh nape panggil talib kenderaan? hee hee.... 12) fird mangsa tertinggal 1 episod cerita nenek kamsia sebab EL hari tu pastu xde orang bagi hee hee

duduk dari kiri
1) kak hasnah yang suke jadi rujukan dd bile nak tanya koding ;p pastu suke buat kitorang gelak. hehe. 2) kak zura peminat setia nek kamsia juga~ 3) kak siti yang cakap perlahan dan kadang2 aku teringin nak jadi cakap perlahan camtu.. leh feeling2 isteri solehah ;p


ok lah penat gile ok taip. bye


note :
huhu bos kitorang lambat masuk, so ada dalam gambar kemudian2.




7 comments:

Siti Mas Hidayu said...

nape wewe xde ? mane wewe

mun-e said...

dd.. nampak kurus je~~ mane ade kembang. hehe.

bile nak pakai baju preggy, dah beli belum ? ;p

Ciare Baha said...

dd nampak perut, comelllll :)

betul kata muni, motip ko ckp ko kembang?? xde pon...ke ko tahan napas? ;))

nuhan said...

dd tak kembang pon? hehe ;p

psstt: suka la tone kaler tudung dd. pinjam bole? hikhik

Sayid Hameed said...

yuyu: wewe team lain yuyu..i team sku (sistem kewangan universiti).Sambil wat coding kne paham flow2 financial juga..hukhuk..wee sama team ngan hatta (motip mention nama ata?)~nak mention kt mune sbnrnye..hehe

lisa said...

7.....













larik!!

dd dudu said...

{wewe}
wewe team lain laa yuyu ;p

{mune}
aku pun xtau nape dlm gamba xnampak kembang. kakak opis dah tegur dah kekembangan aku, org kampung pun da tegur.. hik2

baru beli selai, jap2 nanti beli lg ;p

{ciare}
nampak ekkkkk, hehe klu ada angin menerpa lg nampak hihi

xtaulaa dlm gamba nampak x kembang, aku keliru

tp 4kg naik, cane;p


{nuhan}
dd pun suke tone ni wahhh... meh2 pinjam ;p

20rggt je dd beli hew


{sayid}
bagus2 sungguh terperinci keterangan anda, hik2


{lisa}
koooooooooooooooooooo

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...