Wednesday, May 18, 2011

anak yang ngada2



huk huk kali ni perasaan lain sangat..

kelmarin weols (dudu dan kuku) gi hantar ma ayah ke johor baru sebab abang cakap kak shira dah masuk spital, ada air yang dah keluar... ingatkan air ketuban, rupe2nye bukan.. air lain, pastu lendir + darah siket.. kire dah ada tanda bersalin laa...

kitorang pun kelam kabut laa pegi johor malam tu...

tapi sampai sekarang kak shira masih x bersalin lagi, tapi masih di tahan kat wad la..

dudu dan kuku dah balik KL pun untuk meneruskan rutin harian keje seperti biasa..

ma ayah tinggal kat sana, nak tengok cucu kan, xtau laa berapa lama diorang akan duduk kat sana.


kalau nak tau ini pertama kali ma tinggalkan daku untuk duduk kat satu tempat lain secara lama crying selalu aku yang tinggalkan ma ayah, dari zaman duk hostel, duk upm, duk umah sewa sampailaa dah kawen, tapi ma ayah tetap duduk kat rumah gombak, anytime aku nak balik umah, diorang ada je crying


ngada2nyaaaaa akuuu sebab rasa rinduuuu dan teringat2 kat ma ayah walaupun baru satu hari crying dah laaa johor tu jauhhhh, kat kulaijaya crying

semalam masa balik KL cakap kat kuku beratnyee rasa hati. rasa nak duduk lama2 dengan diorang kat sana. huk huk


ma pun pelik je dari smlm aku asyik duk sms jek tanye tengah buat apa, makan apa, buat ape makan apa, ayah buat pe makan pe hee hee padahal kalau dulu ma msj selalu aku balas lambat2 hee hee tarak guna punya anak pelempuan
hee hee


huk2 memang rasa lain sangat bile ma dan ayah tiada di rumah gombak. rasa macam jauh sangat mereka. x reti nak eksplain kat korang camne perasaan itu. padahal kalu kite sendiri yang duk jauh x rasa pape sangat, homesick pun tadak. tapi bila diorang yang duduk jauh, rasa lain sangatttt.. huk huk.. cube lah ek untuk pahamkan apa yang aku sedang gigih usaha untuk sampaikan ni.


oklah,
sekian.

-omma dd yang terpaksa mengaku sebenanye anak manja-



note : oh ya, berkenaan kesah nenek kamsia tu, aku dapat beberapa emel dan mesej fesbuk dari rakan2 dan blogger tanye tentang kenapa x leh bukak kesah tu da. adoii, owner cite tu dah restrict pada user access level 2 la. aku ni id forum cari pun xde huk2. ermm terpaksalaaa mintak tulun kawan yang ada access tu tuk kasi kite baca ;p korang yang nak tau sambungan cite tu pun terpaksalaaaa register forum cari dan gigih untuk berusehe supaya dapat level 2 ek ;p xpun, kalau malas, mintak tulun kawan2 yg ada access tu ;p hak hak





5 comments:

iedayah said...

alololol..tomeinye...manje ea..ank sapa r ni..hehehe

nieza rawi said...

saya pun anak manja .. hihihihiiii

bila berjauhan.. tiap hr rasa rindu..

lisa said...

dd saya level 10 kat porum tuh hakhakkk

aDieyZa said...

dd sgt manja!!

mak & abh zana pulak selalu jer xde kat rmh.. sbb semua ank dah kahwin so seminggu duduk rumah anak no.1, seminggu ddk rmh ank no.2 & seterusnya sampailah rmh ank yg last sekali iaitu zana.. kadang2 jer diaorang ada kat rmh tu..

rindu2 sekali jumpa barulah best kan..

dd dudu said...

{iedayah}
hehe iedaya, pertama kali ditinggalkan ok ;p


{kak nieza}
besnyeee akak yg da ada bb comellll


{lisa}
lisa!! x sangkaaa kooooooo.. ko slalu bg comment kat gosip eyyyyyyyyyy



{adieyza}
oh x aci, zana ramai adik badek ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...