Thursday, May 12, 2011

berdebar dan suspen..



status ku : layan satu cerita misteri ni kat forum cari.. opismet si oto yang share dengan kitorang.. dan cerita ni adalah yang terbaik pernah aku baca, tapi tuan tanah belum habes cerita lagi... arghhhh saspen tunggu ending

korang nak baca x? klik ar sini


yaa, i know ibu ngandung x elok baca atau tengok cite2 misteri *cite seram kat tv aku x usik langsung okayyyy.. tapi cite ni penuh dengan elemen kekeluargaan, sweet dan nilai simpati... terbaik ah.. sukeeeeee



okiee nak buat keje sambil menantikan ending pagi esok kot baru ada?.. byeee




17 comments:

aDieyZa said...

dd, zana trs x jadi wat keje sbb baca citer tu.. hihihihihi.. misteri betul nenek tu...

dd dudu said...

{adieyza}

misteri sangat kannnnnnnnnnn

zana bergenang x mata ujung2 cite ni ;p



{comment dari ciare kat sms, haha motip paste}

dd, gilaaa... best gilaaa cte kat forum ni!!! kesian seram excited pulak!!!! wuahhhh bestnyaa, bleh bikin pilemmm ;)) danny mesti ensem kan? muahahaha



jahat kan aku pste sms ciare ;p

Ciare Baha said...

tu la, motip ko paste SMS? ko copy SMS camne? ;)) dd, mencik ar cmni, cite tgantung pastu aku pulak seram sejuk. dah le baru baek demam kang demam balek lak. huuu

p/s: arini XNAK stay back kt opis. HUHU

p/s: malam kang kul9pm nak refresh ;))

aDieyZa said...

dd, zana belum habis baca.. baru masuk part tt kemalangan.. dr td x buat keje.. dah la selsema, bila sedih je x pasal2 selsema makin teruk.. hahahaha.. giler best citer ni.. kalau buat filem pun boleh.. hihihi..

Ciare Baha said...

~ semoga aishah berjodohan dgn danny ~

mcm sweet je dorg #_#

dd dudu said...

motip dua2 orang kat atas ni tengah demam baca kesah misteri? (zana dan ciare)

;p

{zana}
heii zana perlu rehat2 dulu, motip baca kesah misteri masa demam? kof kof
dd brsalah x seseme zana makin teruk ;P

oo dah sampai part kemalangan ey.. tau x , dd gelak giler part TT lari tanpa arah tujuan masa danny ketuk kereta tu psatu dorg gaduh cam apa je. lawak gile


{ciare}
aku ada kabel sms ke pc ;p nampak sangat x aku menipu ;p

haha aku salin laa makcik ;p


alamak aku bersalah. xpe2 balik awal tau, kat umah xpe ada suami disisi. jgn takut2 hehehee


nanti ko refresh kecewa xde sambungan lagi ;p refresh lewat2 siket hehe


ha ahh, kesah tu berlaku 2008. harap2 dorang dah kawen da sebenanye heheheee

Siti Mas Hidayu said...

aduyai....citer tak abis la...-_-"...
sape la si freddie tu...

aDieyZa said...

part tt lari bila danny ketuk cermin tu mmg zana gelak smpai member sebelah kata, "demam pun boleh gelak??".. hahahahhaha..

bila part tt & danny gelak n tetiba nenek tu gelak, mula2 mcm seram lepas tu tetiba rasa kelakar sbb nenek tu pun gelak.. hhihihihi..

jap, zana x habis baca lagi ni..

dd dudu said...

{adieyza}

kannn giler gelakkk... motip dia lari tanpa tujuan?? adehhh lawak laa cik es tu. suke laa kat die, pandai dia atur ayat dia kan, leh jadik penulis ;)


hahahaha tu ar, motip nenek join gelak??? eeee seramnyeeeeee
tapi comel.

part mamak cakap kat danny pasal "ur mother" tu lagi laaaa uwaaaaa meremang uols


{yuyu}
aku tertanye2 kenape freddie jadi gitu, uwaa... hidup lagi x die ek..

rinakawandudu said...

nenek kamsiaaaaaaa...

aDieyZa said...

bila agaknya citer ni nak habis ye? zana jd x tentu arah lak fikir citer ni.. hahahaha..

dd, link kali ni mmg terbaik.. nnti nak kongsi kat blog zana la pulak.. biar org lain pun x tentu arah nak tau sambungan citer ni... hahahahah.. jahat x zana??

nape mamak tu boleh nampak nenek tu eh?? misteri betul..

dd, jangan gelak sgt, nnti nenek tu gelak sama pulak.. hahahahahaha.. jahat la zana ni...

dd dudu said...

{rinakawandudu}

rina jangan sebut slalu ;p



{adieyza}
haha share lah share lah. jom kite buat ramai orang rasa xtentu arah ;p


dd mmg suke sangat cerita cik es tu.. suke sangat cik es tu, bagus ar die hihi


yg mamak tu misteri kan, uhuk2


zana pun jgn gelak kuat2 tau ;p nanti.... ;p

aDieyZa said...

dd, zana dah share link tu dlm blog zana.. sbb zana x nak kita jer yg rasa x senang duduk.. jom buat org lain pun alami misteri tu jugak.. hihihihihi..

dd dudu said...

{adieyza}

okie2 jom2 buat org len x tentu arah gak. hihi

Ciare Baha said...

dd aku da bleh baca sbb da ingat password..hihi

#nenek kamsia konfem da mati...skrg dorg nak rungkaikan persoalan siapa yg call dan kenapa??!

ummihasan said...

dd.. ummu takleh baca la..
nape aritu leh baca sekarang xleh baca??
argh... tensi.. nak baca kesudahan tu!!!

akudarikayangan said...

huhu dd pn follow cter n**** kamsia tu ek???xsngka dd pn forumer kt forum tu....hehehehe sy dh 2mgu follow awk nyer blog ni...cmne nth blh jmp blog awk ni??hehehehe skrg cter tu dh hbs kn??mmg sume elemen ada dlm cter tu....now mampu bdoa utk pencerita tu smoga beliau sntiasa dikurniakn kesihatan yg tbaik.....aamiiinnnn

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...