Tuesday, May 3, 2011

tak sakit gusi la uols..



hik hik lupe nak buat sambungan entry sebelum ni yang kate nak gi check doktor gigi tu..

last2 xgi check pun, sebab masa sampai klinik kesihatan tu ramai orang pulak, pastu bile nak datang esok, gusi dah x sakit macam masa makan semalam... bile tengok cermin nganga mulut luas2, tengok tempat yang setempat je sakit tu, lerrrr merah2 siket... luke kot makan ayam keras hari sebelum tu haha... x pun ulser.. xsure.. tapi patutla sakit setempat jek.. bile makan, baru dia sakit.. x makan, x sakit lah...

hehe sekarang dah ok dah ;) sakit sekejap masa tu je laa.. luka makan ayam keras rupenye kui2...

riso gak bile kawan2 kata kurang kalsium.. tapi InsyaAllah tak, sepanjang pregnant ni x pernah lagi sakit gigi/gusi.. so far kalsium dan obimin yang doktor bagi mencukupi kot.. tapi kene rajin lagi minum susu! yeh!!!! kof kof









2 comments:

Queen said...

kak nik memang mengalami maslaah sakit gigi sepanjang preggy..wlaupun dah amik kalsium..dah minum susu..dah buat macam2..masih menderita sakit gigi....

hukhuk..

dalam hati..cuma tetapkan iman..doa kat Allah.. dan ingat bahawa Allah nak hapuskan dosa..kot2 masa tgh bersalin kak nik meninggal..sekurang2nya banyak dosa dapat dihapuskan..sob..sob

dd dudu said...

{queen}
huk2 sukenyeeee ke'positif'an kak nik... suke2, nex time klu dd sakit apa2 dd nak fikir camtu gak arrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...