Saturday, May 21, 2011

windows shopping


*scheduled entry ringan2 untuk wikend

malam semalam (khamis) balik keje, dating2 dengan kuku di alamanda. xde nak cari barang apa pun, saje jalan2. asalnye kuar nak carik stoking kat mines, tapi nape tah x pegi pun, pegi alamanda jek hee. macam windows soping gitu.

masuk anakku, mother's care dan kedai barang2 baby yang lain, tapi tengok2 je laa, x beli pape pun lagi. masuk toys'ur us (xreti eja), kuku tengok2 transformers.. aku folo jek walaupun xpaham mainan apa yang kuku tengah ushar... pastu masuk modern mom tengok2 baju ngandung.. tapi x rasa nak.. heheee... masuk nichii, masuk kedai baju muslimah, pastu kuar balik ;p

masuk parkson.. kuku gigih gak nak carikkan baju ngandung, tunjuk tu tu tu tu, sume aku xnak hee hee ngada2. sebab aku teringat2 dress kat Warta kot. haha. pastu tengok2 handbag... kuku tunjuk dan pegang2, punnn x rasa nakkk lagi... nanti2 laa ;p bes pulak cuci2 mata je hari ni ;)

pastu makan pizza hut.. nikmat gile dapat makan.. dah lama x makannn makanan yang begini2... kali ni baru kuku benarkan.. hohoooo nikmat1000x....makan island supreme, soup, garlic bread, kentang petak2 tu, pastu kuku makan masala roll kot nama dia, sampai kat rumah aku duk sebut2 puas hatiii hee hee padahal pizza hut je pownnn ;p hehe sebab memang dah lama sangat x makan makanan begini begini... wuuu jadi beginilah jadinya.. ;p


x beli apa2 pun kan, memang windows soping.. tapiiiiiiiiiiiiiiii... ada satu barang yang aku beli... taraaa~~


kalau dah masuk blog tu konfem sebab dah jadi item kesayangan dd dudu laa maksudnyee, hew hew :B


1.5 L air bawak ke ofis dan leh bawak kesana kesini.. puas atiiiiiiiiiiiii *sebenanye puas ati sebab dapat color purple ;p









3 comments:

aDieyZa said...

windows shopping adalah terapi terbaik utk hilangkan rasa bosan.. tu bg zana lagi.. kalau tgh stress pun ok jugak..

nnti dah beli baju mengandung, update dlm blog k.. nk tgk wajah terbaru dd pakai baju mengandung.. hihihi..

dd dudu said...

{zana}
hehehehe tp klu masa windows soping tu berkenan n at the same time xde duit, akan rasa geram sangat ;p uhuk2 penah rasa ;p

okiee, nex entry dd update pasal baju ngandung eh ;)

~aL!n~ said...

eh dd..bekas air kiteww sameee laaa..alin pun kaler purple..heheheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...