Tuesday, May 10, 2011

tunggu hari selasa



hari selasa memang akan tunggu cite Desperate Housuwives kat 8tv, kul 10:30 malam.. dah lama x order dvd kat abang, sebab tu dapat layan cite ni kat tv je, hik2..

suke sangat cite ni, walaupun season sekarang ni macam kureng jekk jalan cerita dia berbanding season sebelum2 ni..

hehe pastu aku suka paksa kuku join tengok cite ni sekali.... hik2


nak cakap pasal watak diorang ar..


Bree



masa first season dulu kan, aku paaaaling suka watak Bree ni... suka sangat-sangat.. sebab suke tengok dia perfect buat keje rumah, suke buat kek, suka buat cookies untuk saje2 melawat jiran baru dan bagi sebakul cookies kat depan pintu. hihi


tapi dia punya fanatik pada ke'perfect'an tu sampai kadang2 nampak dia psiko.. dapat tahu suami dia dah mati pun dia tetap betulkan/tegangkan cadar sebelum keluar rumah.. hoho psiko habes ;p

lepas tu suka laa tengok cara Bree duduk, cara dia bercakap, bagi inspiration kat aku yang tingin nak jadi wanita se'elegan itu. hew hew



tapi tu masa season awal2 lah... season sekarang2 watak Bree dah x berapa bes, mungkin sebab dia dah lalui macam2 kot..




lynette



yang ni dari 1st season sampai sekarang aku adore.. hihi... bagi aku dia wanita besi dan selalu tahu nak buat apa.. lepas tu ada pendirian yang teguh... suka suka sukaa... season baru2 ni, suka tengok cara dia melepaskan kemarahan pada suami dia.. dia x marah guna suara tapi dia guna psikologi yang lain.. buat2 letak barang supaya suami dia tersadung la, buat2 terbakarkan baju suami dia la, buat2 terletak mende lain dalam kek yang akan dimakan suami laa, kuikui




Gaby



setiap kali scene tunjuk part Gabby xtau kenapa aku akan suke gile... sebab Gaby ni funny kot... terhibur aku.. hihihi.. memang kadang2 akan nampak dia pentingkan diri sendiri, tapi x lama dia punye pentingkan diri sendiri.. lama2 hati dia mesti tersentuh jugak.. suke gile orang macam ni, x hipokrit.... dia sebenanye baik hati tapi x tunjuk, haa begitu...

dah laa body die sentiasa maintain ;p

cume season yang lepas je badan dia gemuk siket sebab pengarah suruh untuk sesuaikan dengan watak ibu kepada 2 anak yang dah x jaga kecantikan dah. tapi season ni dah cantek balik dah. hihi




Susan




errr soriiii... xtau nape, xpernah minat watak susan. yaa i know she's sooooo lovely, kelaka2 comel2, tapi.. dia selalu kelam kabut, buat keputusan tergesa2, xfikir panjang... so kadang2 aku nampak cebisan dia siket dalam diri aku yang aku rasa aku perlu ubah pangai aku dan aku xsuke beberapa perangai itu ... huu

jangan mara i ehh peminat2 susan ;p



ok, akan siapkan sume keje rumah sebelum kul 10:30 malam ni.
kuku pun kene join tengok jugak tau. ;P
bye




7 comments:

aYenZ JamiL (^0^)/ said...

dd..
blh tgk kat megashare info..wuu wuu
complete season..tp sehari hanya dibenarkan tgk 1 video

mun-e said...

i suruh hubby i donlod jerrr ;p

rosealley said...

dudu nak ke?aku boleh donlodkan, tapiiii xtau la kuota donlod aku cukup lagi x, nanti gtau eh ko da tengok sampai ep bape season bape

dd dudu said...

{ayenz jamil}
kak yennnn tq for the info..

sebelum ni dd jenis malas berusaha, hehe tu yg tunggu je kat tv tu.. ;p

tp td bukak megashare.info, bes gak, laju gak ek

tq2


{mune}
korang ada intenet leh ar ;) kitorang kat umah xde tenet ;)


{rosealley}
rosa u are sooo suwit ;)
hik2
aku pun xtau aku tgh tgk episod berapa, caneee ;p

nway aku xtau pun kat tv skg ni aku tgh tgk season mana T_T

apa latest season ahh?? kat tv yg aku tgh tgk skg latest season x?

motip tanye byk kat rosa?



hehe tq uols..... tp so far, nak tunggu jugak hari selasa, hehe dah jadi kewajipan.. tapi nanti haruslah cari full episode balik since tv kan byk potong. nex week gi johor leh beli la kot. hehe tq uolsss

rosealley said...

aku rasa kaaan kat tenet skang season 7 episod 21, hihi, baru donlod ari tu, tapiii kat tv xtau la pulak yg mana

tapi tula, best gak kan, mesti jd rutin ko n kuku tengok DH hari selasa malam, heee

AnneWeeza said...

dd....n suke watak susan kot... ;p sbb die je ciri2 plg hampir ngn n...hikhik...kelam kabot ;p tp die baikkk hati kan? hihi... ;D oohh n pon nak cube jd cam watak bree la...ohh tp......cam syusyah je...hihi ;D

tp boleh cube kot! cayok! cayok! <(o_O)>

dd dudu said...

{rosealley}

oo episod 7 da ke, hahhah tu ar main tgk je ;P

ha ahhh, bes gak bila ada rutin yg kite kejar hihihihi..


{anneweeza}
hahaa tu ar, susan tu baik sangattt.... she's soo lovely....

tapi tu ar dah terminat ngn 3 org kawan dia more dari dia, cane ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...