Thursday, May 5, 2011

huhu cane nak tgk ulangan bang bang boom?



Tukang Cerita: Salam...akak nampak kelibat ayah awak kat rancangan bang bang boom, terus laju2 taip kat sini...btul kan ayah awak? baju batik oren...hihihihi

dd dudu: hehe betul la kot kak nunu, tp dd x tgk, xtau cane ayah masuk haha.. td pun ada sedara yg sms ma cakap pasal ni


*note : huhu watak ayah sebagai orang awam yg lalu tepi2 tu je sambil jenguk2 apa yg berlaku.. haha kepochi ke ayah? ;p erm masa tu kat hospital kuala lumpur... camne ayah jenguk2 dan lalu2 tu saya xtaulaa, xtengok ar huk2.. so cane nak tgk ulangan ek? ;p

wsalam..

;p









10 comments:

rinakawandudu said...

ptt la mase cite bang bang boom tu cousin aku cakap... cube tgk pakcik tu... xsangke tu ayah ko...

ce try kat tonton.com.my

dd dudu said...

{rinakawandudu}
terfikir kenapa pakcik tu perlu dilihat?? ayah aku x buat ape2 kekecohan kan ;p hahahaaaa cuak wehhhh ayah dan ma dah la selalu buat aksi bebudak kat luar, kof kof kof

aDieyZa said...

mesti comel je aksi ayah dd waktu tu..

dd dudu said...

{adieyza}
ahahahaha i hope so zana.

takut x comel jek ;p hak hak

~aL!n~ said...

dd..
betul2 smlm nampak ayah dd..ms tgk tuh kan, eh mcm penah tgk pakcik ni, pastu teringt lah tuh ayh dd, walau selalu tgk dlm blog je...hehe pastu terus pk, nak tgk blog dd lah g keje esok sbb nak tgk muka mak dd plop..hahaha skali dtg keje terus lupa daaa...hhahaha

dd dudu said...

{alin}

siriyes alin? hahaha clear betul muke ayah eh sampai orang len bole terperasan.

arghhh stressnyeeeee, nak tingukkkkk~~!!!

rosealley said...

eh nak tengokla, nanti gtau aku episod mana eh

dd dudu said...

{rosealley}
aku pun xtau smlm episod bape, cane ;p

Tukang cerita said...

hahahhahha...
akak siap cari balik gambar ayah awak kat blog ni dan blog lama...
gigih akak nak tunjuk kat TU sebab dia tak caya.....hahhahahhah

dalam rancangan tu, ayah dudu lalu lalang je...tp, akak perasan lah, sebab dia pakai baju oren batik tu...kbykan gambar dia kat blog ni pun kan dia pkai baju tu jgk....
:)

dd dudu said...

{tukang cerita}
heheeee baju feveret ayah tu, anak die dari indon yg bagi batik indon itu.. sedap pakai kata ayah, mmg feveret habeslaa, asik nak pakai jekkk, ma suh pakai baju lain pun xnak, hik2



alaaaa dd xtgk2 lg, wuwuwuuww

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...