Thursday, May 19, 2011

jumpe kak gee



jumaat lepas punye lepas, saya jumpe kak gee.

hehe. kak gee ni saya kenal kat blog dari zaman blog pertama dia lagi. kire kenalan dalam blog gitu, x pernah berjumpe tapi jauh di sudut hati, tingin sangat nak jumpe. wahhh begitu~~

kak gee ada bukak kedai online jual baju dan ceklat. disebabkan aku ni peminat tegar coklat2, jadi aku tinginnn sangat nak rasa homemade ceklat, heeehee jadi terus order dengan kak gee sebab nak rasa rasa :P

jumpe kak gee kat bawah umah kak gee kat presint 9. hoo baru tau sebelum terowong p11 tu kalau masuk kanan, banyak fasa dalam tu, banyak arrr rumahhhh...


inilaahh ceklat kitee~~

di order dari GeeJaa's Cottage ;)
order ceklat campur2, dan ceklat waffle




nyum2

sedap tau. sekejap je aku dan kuku habeskan. hehe

GeeJaa's Cottage ni ada gak buat pek untuk gift~ leh ar ushar kat blog GeeJaa's Cottage k ;)




lepas tu, terharu sangat, kak gee bagi hadiah kawen. hehe dah lama dah kak gee simpan hadiah tu, tp x berkesempatan nak jumpe lagi ;)

terharu sebab kak gee masih simpan :')

apa di dalam ya ;)



taraa~ lovely white frame!!

sukeeeee


makasih kak geeeeeeeeee, cayang kak gee :D



hehe bila balik tu, aku sms kak gee. ayat lebih kurang gini~

"akak, sori tadi saya macam kalut2 siket. sebenarnye saya segan dengan akak, yelaa selama ni kenal kat blog je kan, xpernah jumpe, tu yang jumpe tadi, cam x tentu arah je tu. akak jangan amik ati tau saya macam huru hara"


huhu, aku memang segan sangattt T_T terserlah pada waktu itu.

pastu kak gee reply.. ayat lebih kurang gini~

"haha itulaaa, rupa dd cuak, macam nak ngadap guru besar je"


see
crying
uwaaaa memang pun, ketara kan kak geeeee, nak perkenalkan kuku pun nampak huru hara crying


xpe, aku yakin second time jumpe, mesti aku kool hee hee *monolog ku pada diri sendiri
nanti kite jumpe lagi ye kak gee hee hee
oh ya, kak gee ni kecik je orangnye. pastu suara dia comelllll sangatt..... mesti MR. B cair klu cakap dengan kak gee ;p









6 comments:

♥S@R@♥ said...

ni yang buat rasa nak makan coklat gak ni..hehe

aDieyZa said...

bestnyer dpt jumpa blogger.. bilakah kita akan berjumpa wahai omma dd?? hihihi..

zana pun suka coklat!! makan banyak pun x jemu, tp cepat gemuk.. hihihi..

marinahunny said...

dd, ingt tak blog telor dibasuh? tuan punya blog tu dh meninggal..

dd dudu said...

{sara}
hehe makan makannnnnn ;P

nanti tah2 bb pun ikut suke makan ceklat, dah mak yg kandungkan die asik makan ceklat jek, hek hek

{adieyza}
zana~ dd segan~ caneee ;p nanti nampak zana cam nampak guru disiplin lak ;p hak hak

kann, suke jugakk, tp mungkin faktor penambah berat badan dd skg. hehe


{marinahunny}
akak... sy tekejut... die x update..

Innalillah..

bile kak?
cane akak tau kak..

Atiqah Adnan said...

dd nak coklat? hee

Mama Gee said...

opssss dah lama baru perasan entry ni...heheehe...

kecik ke? bukan demokk ke? hahaaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...