Tuesday, May 24, 2011

dating2 tengok pirates of the caribbean



huhu xde mood laa, teringat2 pasal rayyan anak ciare.. harap sangat rayyan sembuh cepat.. mahu pergi lawat rayyan terus dari balik kerja petang ni..

ok lah nak update dengan tanpa nada ok? sila baca entry ini dengan tanpa nada ye... macam orang baru mula2 belajar membaca ya.. lepas tu x ada senyum2... muke selenge jeee, x de reaksi, ok?

hari sabtu hari tu (21 Mei 2011) pergi dating2 dengan kuku dan ketemu rossa dan izuan kat Times Square... kitorang tengok Pirates of the Caribbean.. lepas tu kitorang makan dekat VIVO... masa dating2 adalah sangat happy.. tapi sebab masa tengah menulis ni mood adalah sedang-fikir-macam-macam-oh-ciare-xsaba-nak-jumpe-ko-dan-rayyan , jadi entry yang disampaikan ni pun adalah................... begitu.... huk2 ....

oh ye.. pasal cerita Pirates tu.. erm aku ni susah siket, sume cerita pun bagi aku sedap.. so masa aku tengok cerita ni, aku rasa best je... awal2 jek aku tertido sebab memang dah lumrah burung kedidi kan, suke tido di mana2.. lagipun banyak aksi lawan2 mula2.. tapi bila part tengah2 tu, mata ku dah membesar.. suke sebab ada duyung2 yang cantek, bole? pastu suke pulak sebab dah x ada Orlando dan Keira knightley.. jangan mara peminat mereka ye.. aku suke Jack je.. so bila dah guna watak2 lain, xde laa bosan sangat... jangan mara, lari.. lari.. lari..~~ *senada dan sepatah2 x korang baca? aku lari pun slow motion ni

tapi Jack Sparrow tetap buat aku gelak.. suka..




jom layan makanan kat vivo..

ini bukan makanan.. ini pasangan pemakan..
selain suka makan, mereka juga suka ambil gambar..




pizza.. banyak betul bahan..
rasa dia, bole la.. tapi papa john menang.. maafkan mak nak~



ros, apa ye nama makanan ko ni?
ada perkataan meatball, ada perkataan spageti, lagi satu perkataan apa ya




ada perkataan prawn, ada perkataan spicy, ada perkataan spageti.. korang susun lah sendiri




air yang nampak paling sehat untuk diminum tu aku punyelah *riak
jus tembikai + stroberi..




makan dengan bahagia sambil bergosip.. *ros curi gamba blog ko satu ye



habes gosip jom balik.. nak pegi pasar pulak

ok.. jangan cakap/tegur apa2..
...
...
...

my first maternity dress..
tapi ini sebenanye maxi, bukan baju ngandung pun..
dorang selalu pakai maxi dengan belt longgar, kan kan.. stylo gitu..


bye bye..




8 comments:

Siti Mas Hidayu said...

"ok.. jangan cakap/tegur apa2.."

motif ???

hehehe aku x kira ...comelnye omma dd berpakaian begitu...hehhe i'm sorry tertegur plak...kuikuikui

dd dudu said...

{yuyu}

tegur yang tu xpe ;p

*larik perlahan2 bawak perut

^^mrs.deana^^ said...

dear,las week pn i g TS tgk nur kasih..kt TS xdela sesak sgt klu nk tgk muvi kn..diz week blhla tgk cte pirates plak..hehe

aYenZ JamiL (^0^)/ said...

dD..camana condition rayyan masa dD pi jenguk semalam? lama dah xtengok wayang...wuuu

aDieyZa said...

dd, sanagt comel ok!!!!! zana suka gambar last tu.. comel!!!

♥S@R@♥ said...

sara lum beli pun pe2 baju time pregnant ni..

dok pakai baju kurung je..tp now baju kurung pun bnyk dah xleh pakai..huaaa

Madam Amie said...

yayyyyyy...omma dd dah besar (ckp tanpa nada jugak)

dd dudu said...

{mrs deanna}

hehe leh2, sy x tgk agi nur kasih. huhuk

{kakyen}
uhuu sori lmbt reply.
masa kitorg dtg tu rayyan dah merah2 siket dah. beransur pulih.
tapi sian tgk rayyan penuh dgn wayar2. sian rayyannnn

tapi sakit2 pn nampak comel gak



{adieyza}
huhu nampak bam bam dah


{sara}
kann dd pun duk pakai bj kurung agi wpun kain dah x muat dah hew2


{madam amie}
huk huk huk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...