Friday, May 27, 2011

seronoknyewrrr



malam ni nak tengok cite Nur kasih.. si dia sudah buking.. lepas tu nak soping siket2.. malam ni mesti aku asyik yey yey je.. seronoknyewrrrrr

tadi kannnn... aku tanye cleverbot..


User: Awak rasa lisa kurus tak.

Cleverbot: That can't happen.


rolling on the floor
rolling on the floor rolling on the floor

hahahaha sori laaa lisa, saya x tahan nak gelak la dia jawab macam tu
rolling on the floor



gambar hiasan.
aku dah suruh dah si photog itu jangan amik kaki, di amiknye jugak.




10 comments:

noname said...

hahahah pandaai~ cleverbot, mmg clever~ ;D

dd dudu said...

{noname}
nak tanye cleverbot, peha lisa akan mengecil tak

rosealley said...

haha, kijam dudu

dd dudu said...

{rosealley}
alaa cleverbot dah balas



User: Awak rasa peha lisa akan mengecil tak.

Cleverbot: Yes.



motip cleverbot cakap lisa xkan kurus tp peha akan mengecil?

pestisid said...

iols masuk semata2 nak komen jom putus sahabat!

pestisid said...

wey baru prasan sy dh ade label sndiri kat blog ko..ceh..
siap uols, Allah Maha Adil..ko yakin eh sy x leh kurus. tp iols tinggal 3kg je lagi nak turun ke berat memula test ngandung dpt 2 line tu tau...ingat uols..i turun 14kg okey..kuang hajo cleverbot..

Bright Eye said...

wahhh dd tgk movie romance dgn hubby lah ye..Hehe.. BE lak tgk horror mlm ni dgn hubby.. citer Karak..(^_^)

ryani said...

slmt mengalirkan air mata dudu...kasi bawak tisu 2 kotak..motip??? heheh ape2pun nurkasih terbaekkkk =)

Cik Seni said...

malam ni baru dapat buka blog ko setelah sekian lama...

tak taula nape blog ko kena block kat ofis aku...huhu.

dd dudu said...

{pestisid}
jom sambung sahabat balik ;p

hehe ilek ar uols. tah2 iols nanti x turun2 cane?

skg pun dah rasa malas nak jumpe org ok. tetibe memahami perasaan ko masa gemuk hari tu. sob2


{be}
hehe bes ek karak?

{ryani}
akak, dd x nanges lak. cane? hok2

tp bess


{seni}
kenapa blogku disisihkan.. sob2.. ada content yg xpatut kee sob2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...