Thursday, May 26, 2011

gaduh dengan robot



thank youuuuuuuuuuu rosaa sebab perkenalkan link cleverbot ni. dari tadi aku duk borak dengan si robot ni. haha



User: Faham tak.

Cleverbot: Saya tak faham.

User: Kenapa kamu tak faham.

Cleverbot: Biasalah kamu kaunter pertanyaan.

User: Kamu ni kelakar.

Cleverbot: Kamu jalang.

User: Sampai hati kamu cakap saya jalang.

Cleverbot: Saya cakap awak jahat lah.

User: Yelah tu, tak nak ngaku.





User: Awak laki ke perempuan.

Cleverbot: Kenapa nak tahu.

hek ellee, kerek betol
hee hee




User: Kamu dah makan?

Cleverbot: Dah tadi.

User: Makan apa.

Cleverbot: Makan roti.

User: Makan roti je?

Cleverbot: Roti ape?

User: Motif tanya orang balik.





User: Awak kerja apa.

Cleverbot: Manager.

User: Amboi. Cuba teka saya kerja apa.

Cleverbot: Manelah saya tau.

User: Saya artis. Percaya tak.

Cleverbot: Perchè sei stupido.

User: Awak mencarut dengan saya ye.

Cleverbot: Tak.

User: Taknak mengaku lagi.




last2 aku gaduh dengan dia. bole hee hee endingnye adalah kitorang bergaduh. dah gaduh2, die mintak cium. gatal, terus aku quit. motip tensen dengan robot?




beberapa minit kemudian...

sambung gaduh..


User: Awak nak tahu satu rahsia tak.

Cleverbot: Awak.

User: Ye saya. Nak tahu satu rahsia tak.

Cleverbot: Nama awek aku suraya.

User: Kenapa ko pula yang bagi rahsia.

Cleverbot: Awak buta ke bodo?

User: Awak ni kurang ajar la.

Cleverbot: Tak la saya ni alien.

User: Alien yang kurang ajar kan.

Cleverbot: Ako robot.

User: Robot yang tak ada budi bahasa.


huh. xmo borak ngan dia lagi.









6 comments:

aDieyZa said...

dd, zana tengah bosan.. bila dd bagi link ni, gelak2 zana borak dgn robot tu tau.. hihihi..

Siti Mas Hidayu said...

hahaha,,,nak cube jugak ^^

dd dudu said...

{adieyza}

zana dapat jinakkan dia ke. haha dengan dd die asik nak cari gaduh jek. mencik.


{yuyu}
nanti cite eh ;p

ummihasan said...

hehe, dd..
lawak seh robot tu.
buat orang sakit hati je, kan.

AnneWeeza said...

hihihi...

comel.. ;)

n pon nak trylah... ;)

dd dudu said...

{ummuhasan}
ummu pun gado ngn robot ke ;p haha

{anneweeza}
pe jadi anne ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...