Friday, May 6, 2011

monitor



petang semalam, kitorang (staf-staf) dapat monitor baru... atas permintaan sebelum ni, monitor yang lama 18.5" ditukarkan pada monitor 23" untuk mudahkan view coding kat skrin.. hihi


dah pasang semalam, terus rasa cam "laaaa melebar kee.. ingatkan dapat monitor yang meninggi" hee hee xpela, coding tu kite susun secara mendatar je lah hee hee hak hak hak lucunye.


kuku, nanti dudu bawak monitor ni balik eh untuk layan movie kite kalau awak main game kat monitor lagi satu eh ;p ;p






4 comments:

Ciare Baha said...

kalo xnampak error lagi xtau lah aku...





Heee ;))

dd dudu said...

{ciare}

alamak ciare, still xnampak jugaklaa error. canee caneee ;p


pang~ diri sendiri.

iza said...

ade org tu eksen dpt monitor baru yg besar nipis..ingt nk suh dia bw blk umah..biar dia main game puas2 xkcu sy ngk tv..hihi

dd dudu said...

{iza}

hahahhahaaaa iza suh die hari2 ulang alik bawak monitor umah-opis, hak hak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...