Monday, May 23, 2011

boolatnyee dia

sehatnyeee dia hee hee booolat cam abangku..

omg rasa nak terbang ke johor sekarang jugakkk crying oh takkk, rasa nak terbang masa malam kelmarin gak masa dapat beritaaa kak shira dah selamat bersalin crying



kak shira selamat bersalin pada pukul 9malam++ pada 21 mei 2011, dekat hospital ape ye nama dia, yang sebelah woodland mengadap singapore tu, kat JB la... terpaksa transfer dari spital Kulai sebab kak shira sakit lebih 12 jam dan bukaan x nak buka, pastu kak shira dah keletihan nak bersalin normal... akhirnya terpaksa operate.. huhu sedeh sangat mengenangkan kesakitan kak shira.. uhuk uhuk... perasaan abang apatah lagi, uhuk uhuk..


Alhamdulillah semuanya dah selamat :) baby boy, dan berat dia 3.65kg.. x agak2 tau
hee hee

comel nyee anak sedara omma yang sorang ni ;) terharu ada anak buah, hik2.... first time first time..


tanye abang, apa nama si comel ni?

abang jawab nama dia - kheri
bole?


puk






9 comments:

lina said...

hospital sultanah aminah (HSA) sbb spital tu ngadap singapore. kitaorang berada di hospital tu after anak sedara ko lahir. Amik kakak ipar din yang duk situ.

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

semangatnye dia. 3.6kg besar kot. ngeeeee.. tak dapat bayang la camne nak kluarkan baby tu.

Ciare Baha said...

TAHNIAH DD :D


eh silap, tahniah abang dd ^__^ betul lah ade iras abg ko..eeee cumelll cumelll. mesti ma super duper happy dpt cucu 1st. ujung tahun dpt cucu 2nd.

tahun lepas dpt 2 menantu. tahun ni dpt 2 cucu. curlasssss ;)

Siti Mas Hidayu said...

congratez maksue or auntie didi ^^

rosealley said...

haha kheri???haha, bulatnyeeee comel la

mun-e said...

alaaaa niya kalah 1 KG dgn die.. hehe

congratz abg dd and kakak ipar!

Mr n Mrs Zaidi said...

tahniah omma dd..dh jadi acik dd la..

aDieyZa said...

comelnya.... first time dapat anak buah mmg akan excited sesgt..

dd dudu said...

{lina}
hehe klu tau ko ada kat situ leh suh ko jenguk2 mak aku yg dah sepanjang hari disitu. kof2

{oshinz d senorita}
semangat sangatkan... terkejut dengar hok2


{ciare}
terlebih hepi dah bonda kat sana, dah jarang sms iols, uwaaaa

{siti mas hidayu}
aku nak train anak buah panggil aku omma dd bole? ;p


{rosealley}
ko cakap kheri boolat ke ;p


{mune}
hehe omma kalah 50++kg dgn baby. eh?


;p


{mr n mrs zaidi}
begitulah ;p

di saat umur ku menjangkau 2X tahun, saya menjadi seorang acik. hak hak


{adieyza}
zana dah ramai anak buah ek ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...