Monday, May 30, 2011

xde tajuk. bye



kuku oooo kukuuu~~ jom carik coffee table macam ni nak ;P senang siket adjust ikut keperluan semasa ;p kalau oghang nak lipat kain depan tv leh kecikkan die jap n letak kat sebelah sofa pastu letak pasu bunga atas dia ;p kalau nak makan, kite kembangkan la die balik ;p hew heww motip panggil kuku dalam blog? ;p




This is a such a cool idea: similar to a keyboard tray on a desk, the Hexa coffee table has six hidden compartments that slide out to triple the available surface area, perfect for parties and when you want to have dinner on the couch, or just to have some fun with geometry. When you just want a regular table, all six slide and hideaway beneath the table's top. By designer Bernard Vuarnesson.



korang yang duduk putrajaya, selalu makan kat mana eh?? nak jawapan selain order2 nasik2 goreng2 hehe. nak xmo nasik2, tapi no idea, xtau nak makan katne. x kan hari2 nak ajak kuku makan nasi impit kuah kacang kat taman warisan kot ;p







5 comments:

aDieyZa said...

dd, xnak yg nasi2 ye? kalau nak makan sup, makanlah dekat kedai sup presint 11 (sebelah kedai chicken chop)..

kalau nak yg goreng2 selain nasi, try ada 1 kedai kat tmn warisan (kedai tu dekat hujung & penjuru tepi kiri sekali..kedai ni kat area yg jual2 air, western food tu)..

selain tu, kalau nak cuba makanan Arab, try dekat kedai Arab presint 15.. beriyani kebab rasanya nama kedai tu.. sedap jugak..

dekat food court presint 9, ada jugak kedai yg jual mee kari.. sedap jugak mee kari tu..

nanti kalau ada kedai yg sedap lagi, zana bagitau dd k..

dd dudu said...

{zana}

ooh tq taww zanaaa

ooo ada beriyani kebab? like2

ohh ada mee kari kat fud court?
dd suke mee karii

yeahhhh

Ciare Baha said...

2 minggu terakhir sblm bersalen hampir selang sehari aku pegi makan roti nan n ayam tandoori kat ptjy. ala kat area opis lama ko tu. presint 15 kan. kedai mamak yg sebelah kedai arab tu. aku suka ayam dia sbb pedas. hihi

ish teringat lg awal2 mengandung aku xmakan nasik gak. asik western westernnn ajek. kalo x western aku nak makan sup manis, tomyam manis...sbb awal2 xsuke pedas n masam. hehe mcm2 la peel kan. tapi kenangan yg indah :D

dd, mkn la kebab foodcourt p9/warisan tu *tetiba*

aYenZ JamiL (^0^)/ said...

hooo nape eh..dua tiga hari ni terfikir ttg meja mcm ni juga..huhu..mana nak beli nih..mmg tgh cari yg mcmni..

dd dudu said...

{ciare}

ciareeeeeeeeeee
lamaaa x nampak koooooooooo
heeeheeeeeeeeeeeee

rayyan dah sembuh x? ;)



oh kebab ke roti john ekk??
kebab ek? presint 9 ek? sedap ehhhh


{kakyen}
bes kann kak yennnn

nak nakkkkk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...