Monday, January 31, 2011

28 januari 2011 dating dengan ezan



jumaat lepas selepas balik kerja, dudu n kuku pergi ke jusco balakong untuk beli hadiah kawen seri, hadiah besday ma dan untuk dating2 dengan ezan.


apa yang aku suka dengan ipod ezan ni adalah bile amik gamba die ada application yang boleh terus cantikkan muka.
tetibe flawless muka i kann~ ohh~~~



untuk hadiah kawen seri, kitorang beli banyak2 barang buat kek sebab seri suka buat kek kan??

yang ni plan asal, nak bagi acuan bapa, ibu dan anak.
hik2

lepas tu kitorang tukar ke hadiah lain, tp masih dalam kategori buat kek.
apa dia?? seprais laa, hehe biarlaahh seri yang bukak dan lihat sendiri hadiah itu hik2


lepas tu kitorang bertiga pun dinner kat pizza hut.

kitorang nak try pizza yang baru. Ring of Fortune



tapi motip rupe sebenar jauh bebeno dengan yang dalam gambar??? ;P


pu~~

hehe tapi layan jekkk, tak berkira pownn ;P










5 comments:

Bright Eye said...

The ring of fortune dalam gmbr Pizza nampak lebih crispy dari dorang yang bagi..Huhu

dd dudu said...

{bright eye{
betolll ;p

aYeNz said...

hmm kyen pun try dgn apiz n adik bradik kyen smlm..tp hampess..bukan saja rupa bbeza..rasa pun xsedap lgsg..rasa rugi lak order n sedih lak blanje dorg menda xsedap..wuu wuu

Bright Eye said...

Nasib baik x makan lagi..Plan nak makan esk..hehe

dd dudu said...

{kakyen}
haha yekee kakyen... dd lupee laa rasa die sedap ke x... bole? ;p

main maaakannn jek ;p

{bright eye}
hehe try je ar be ;p lain org lain taste ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...