Thursday, January 27, 2011

motip masih suke tgk gamba pelamin?



Salam tengahari untuk semua tatapanku :)

eh alamak motip terikut style fb nasha aziz?
sori sori.


uolsss, iols nak pelamin untuk tunang macam ni bole??


o m g.. aku terpikat betul dengan yang satu ni... xpuas mata memandangg uh uh..
lawanye pakai baju tunang duduk kat sini.



yang ni pun suke gak. sebab die bentuk arch kot.. nice nice, rasa comel kalau pakai baju tunang duk kat situ.


tapi lagi suke yang pelamin mula2 tadi. tiada tandingan ;)

motip ulang balik gambar tadi? suka sangat dah namanya tu
kredit gambar : sini


eh..
tapi bukankah aku kan dah bertunang ;p dah nikah dah pun hee hee
ada hati kan uolss nak ushar2 pelamin cantek lg hee hee kirim salam ah..



dulu kann, masa tunang.. xde pelamin, cume ada kain backdrop je kat belakang, untuk buat cantek gambar.

see, kayu2 panel xde.. pentas pun xde ;p lantai je uolss.. tapi ada bantal, hehehe..


tapi macam tu je pun aku dah hepi tauuuu^^ gile punye hepi!!!!!!!!!!!!!!!


masa nikah pulak lagilaa, xde pelamin nikah langsung ;p hew hew hew


ok dah, habes berangan mode. nanti nak suruh kawan2 atau sepupu2 yang nak tunang amik pelamin ala2 macam tu laa, leh aku tumpang bergambar *suke ati jekkk kann



****sekarang nak bergosip dengan kawan2 upm lak****

korang~~~ malam tadi aku jalan2 dengan kuku ke mydin tau. saje laa kann nak ushar2 barang... sekali tiba2 aku dipeluk oleh seorang wanita.

wah siapakah!!!!


oh rupenyee anum!! hihi aku baru tau yang dia dah ada perut lagi ;p korang tau?? ke aku je yang ketinggalan ni heeheeeee



ok bye.


oh endingnye kitorang x beli apa2 pun kat mydin tu. punyela ramai orang. uh. dulu masa keje kat OAS, heaven jek leh pergi mydin masa waktu keje kan??? x ramai org pun.







11 comments:

aDieyZa said...

dd gie time org baru dpt gaji.. sbb tu ramai org.. hihihi..

dd dudu said...

{adieyza}
oh yee ha ahhh kannn, lupe plak ;p kuikui last2 kitorang pegi darussalam ;p

rosealley said...

wah, anum ngandung ag?????

Ciare Baha said...

productive sgguh anum..last skali jumpa masa openhouse opis aku kt ptjaya...

ja_on_seven said...

hoo? baru tau anum si preggy..

=D abes ar dd..pasni mesti ko jangkit gak sbb anum da peluk ko...hik

kalo anum bace comment aku ni, aku ucapkan "Selamat Mengandung and Take Care"

Ogy said...

pelamin ala2 english ni mmg cun arrr...takleh lawan pelamin motip lain...hahaha akak yg kata nih...mentang2 le minat...

dd dudu said...

{rosalley}
betul :O

faiq ghazi bakal ada adik bulan 6 ini :O

{ciare}
kenapa kat openhouse opis ciare ada anum? hehe

-kaki sibuk-


{ja}
motip ja? ;p
bukan jangkit menjadi slim seperti anum ke ;p hak hak

okie dah suh anum tgk ucapanmu

{kak ogy}
dd nak setuju bole? ;p

zahanumz said...

malu aku dd promote psl perut aku...hahahhaha.....nak wat camne...dah teraccident and org kata rezeki jgn ditolak...so terimala dgn hati yg terbuka.....

aku jd jemputan VIP masa openhouse opis ciare dulu..thn nih jemput lagik yer....hehehhe....

dd..aku harap ko jangkit dedua skali..kekurusan dan keaktifan skali.....hehhehe....

so u all, bulan 6 jgn lupa yer...hadiah!!hadiah!!!hehhehhee.....

Queen said...

pe kata dd bukak bisnes buat pelamin pulak?...boleh buat macam2 yang dd nak.. =)

dd dudu said...

{zahanumz}
oooo gitu citenyeee, vip rupenyee hik2

amboi2 keaktifan dan kekurusan yee ;p puk2 ;p

bulan 6 hadiah tuk aku gak :D tah2 bb lahir masa besday aku, kekekekeeeke


{kak queen}
hihi xpandai laa kakk bukak bisnes ;) menggugel gamba reti la ;p

mun-e said...

terbatuk kejap nampak muka aku di situ ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...