Tuesday, January 25, 2011

kotak tisu untuk rumahku



hari tu kan masa ezan, lina dan aida datang umah..

- ezan masa sampai2 je kat pintu "dd!!! u duduk rumah apa ni?? omaigodd!! ezan ingat xde umah dah hujung ni, ezan da nak pata balik, rupenyee memang ada umah dd"


note : hak hak rumah aku mmg hujung dunia
hee hee pullman tu dah cukup ujung, ezan ingatkan aprtment sebelah pullman tu rumah kitorang, tp sebenanye tidak!!!! anda perlu berjalan terusss lg sampai hujung walaupun anda rasa itu jalan mati, tetapi sebenarnya tidak!!! anda perlu teruskannnnnnnnn jugakkkkkkkkk

lepas tu unit rumah aku pun hujung dekat tingkat 13, dah gelap2 nampak sign 'Keluar' tu mesti org akan ingat dah takde rumah, *macam aku dan kuku awal2 dulu haha, tetapi tidak!!! anda perlu yakin bahawasanya masih ada rumah di hujung lorong yang gelap itu!!!

kesian ezan takut
rolling on the floor




- lina masuk2 rumah je terus jenguk aku kat dapur dan berkata "dd, comelnye keri pakai seluar kotak2"

rolling on the floor

lina
rolling on the floor



- lina bawak betik. comel kan.. so betik itu jadi pembasuh mulut kitorang selepas makan nasi. hihi



- mereka kepedasan selepas makan sayur yang kuku buat hahahaha termasuklaa aku nak nanges pedaasss


- selepas pulang dari nilai, dorang naik semula umah kitorang, kitorang jemput solat maghrib kat umah. lepas tu, kuku bukak cite jepun. kitorang pun layan laa cite jepun yang cite pasal st Lucia's academy school for girls, yang setiap gadis ada butlernye sendiri.. hi hi hi layan.... pagi tadi aku half day pun aku duk layan cite tu kat umah hik2..


- lina, makasih bagi wedding present ini!! rumah dah ku berseri siket dengan adanya kotak tisu cantek ^^

makasih lina :D


2 comments:

aDieyZa said...

sweet kotak tisu tu..

mmg jauh eh rumah dd?? pullman tu kira jauh gak, mmg ada nmpk apartment sebelah tu.. tp bukan eh??

dd dudu said...

{adieyza}
hehe :)

hihi zana pun tertipu ingat aprtment sebelah pullman tu umah dd. atas lagi zana ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...