Wednesday, January 5, 2011

update




- kat rumah aku ada 2 batang jek sudu. bole? kadang2 bile nak gune sudu xde sudu.. ooohhh kat dalam lauk tadi rupenye.. x pun, oooohh belum basuh lagi rupenyee...

kalau aku dan kuku dua2 makan laksa 2 mangkuk, habis dah laa sudu.. hihi

punyelaa kene catu sudu hee hee nanti2 laaa bile kite pegi ke kedai baru beli sudu lagi eyy hee hee



- hari tu balik rumah gombak... semangat tengok filem2 baru yang ditayangkan kat channel citra... lepas tu malam tu ada filem Niyang Rapik yang zek zaidi berlakon tu.. selamba je aku nak tengok... pastu ma tegur "aik x takut ke tidur malam nanti... "

pastu selamba je aku jawab "tak takut dah.. sekarang kan tidur berdua hee hee"

pastu ma ungkit kat kuku kalau dulu2 aku xberani tengok cite seram, kalau aku tengok gak, nescaya aku x berani tido sorang lalu mengimport ma dari bilek ayah.. hihihihi


eh tapi cerita tu bes gak ekkk... aku layan sampai abes walaupun cite die ala2 cite long kong.



- semenjak kawen ni aku makin suke baca blog kak di!! hehe... blog lemah lembut aku dah x minat dah.. bye bye



- kalau masuk kereta kuku, kuku rajin pasang lagu haddad alwi.. sampaikan last2 dengan aku suke lagu2 beliau... hihi

paling suke adalah lagu Insan Utama, feat Duta sheila on 7..




hehe comel jekkk..

korang pun dengar laa lagu ni, pasal Nabi Muhammad.. jom jom winking






8 comments:

aDieyZa said...

catu sudu?? comel!!

ooo, tidur ber2 dh x takut eh? nakal eh.. hihihihi..

citer niyang rapik tu zana tgk kat wayang.. tp tutup muka dgn shawl.. kejap bukak, kejap tutup.. hihihi

dd dudu said...

{adieyza}
hihihihi

bes gak cite tuuu, jln cite die ok :D

Queen said...

blog kak d tu baca boleh...ahahha...akak pun silent reader blog tu.. =)

best..dapat release tensen rasanya...


catu sudu?..ape kata import je dari rumah mak or ma?...hihi


masa akak baru2 kawen..rumah kosong kan...dgn selamba tanya mak kot2 ade set pinggan die dah tak nak..

sekali amik ko..die bg sampai akak skang dah takde tempat nak letak..hahhahahhahhhaha
arcopal lagi u..tapi pesen lama la.. =)

JIVEBUMZ said...

akak aritu kawen dapat adiah sud. garfu satu set nasib la tak payah beli hihi

marinahunny said...

hahaha pandai dah ye baca blog kak di, hahaha

kalu org belum kawen xleh baca blog dia..hahahaha

eh, kalu ada kwn2 p langkawi kirim la beli sudu, mmg murah giler ;) sian plak baca 2 sudu je hahaha

dd dudu said...

{queen}
bes sgt kannn blog kak d... dulu b4 kawen sy bace gitu2 jek... skg ni dah tersuke giler10x

akak, yg dua sudu tu mak sy bg laaa hahhaa.. tp ma bagi byk sudu kecil ngan sudip2.. motip sudu makan bg 2 jek? ;p hik2


{jibam}
alaa kak, hadiah kawen sy xde dpt sudu lakk, hehehehehehehehe


{kak marina}
hahahaa bes laa, lps kawen baca blog kak d mmg bes ;p

ooo xde plak kawan2 nak g langkawi. xpelaa kak, beli kat kedai runcit or kedai barang plastik je la nanti, heeheeeeee

mzhany said...

dd, hebat penangan nikah ni kan, dr tak brani tgk cite seram dah jadi brani...hehehe gud gud

**suke gak baca kakepal tu ;)**

dd dudu said...

{mzhany}
ahahahaha perubahan ;p

yeyy hany suke baca gak eyy... mmg terbaik laaaa

dah xminat nak baca blog ayu2 lembut2 nii ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...