Tuesday, January 11, 2011

game cacing



pagi tadi bukak2 blog ni, tengok chatbox ada mesej ni

menbacategar: puan dudu sekarang jarang tulis blog..membuatkan kami pembaca blog tegar secret garden asyik tertunggu2...

xsangka hehe.......

kof kof kof terbatuk adinda..

maaflaaa cik membacategar, lepas kawen ni time schedule dah lari2 siket.. hehe kalau dulu masa bujang, balik rumah terus campak henbeg dan bukak laptop surfing, update blog.. sekarang dah berdua berani ko buat camtu ;p
sekarang suke sangat melepak kat dapur, tapi bukan untuk masak.. saje main kemas2 dapur, lap sana lap sini.. orang yang pertama kali ada dapur sendiri, memang jakun siket gayanya hee hee

xpe, nanti dah biasa dengan kehidupan baru ni dan dah pandai2 adjust2 time, kite update blog slalu yee, pinjam broadband ofis kuku hee hee sekarang ni gosok baju dua orang pun dah nak dekat sejam, aku pun xtau kenapa lembab sangat menggosok hee hee basuh baju, sidai kain, lipat baju pun dah dekat 2 jam, menyampah hee hee bile nak tere ni, hehe... yelah, masa hidup bujang dulu, selalu mak yang buat ;p ;p


lagi satu, kalau ada masa terluang siket, saya dan kuku pergi layan game pulak.. bole? ;p so bilenye nak update blog ;p

game Worms 4.. best dan comel!!!!

kuku sambungkan cpu dengan tv, pastu layan ah game kat situ.. dudu vs kuku.. tapi cacing dudu selalu mati dulu.. motip??


ini team cacing kuku.. pakai rambut afro dan bermisai hee hee

nama team = kasukabe. ahli team sume geng2 sincan rolling on the floor


sincan, nini, kazama, masao, bo, ai hee hee


gambar team aku xde, sbb time ni aku tengah x main..

tapi team aku dianggotai oleh siapa, nak tau? ;p








fazura,
nora danish,
shan cai,
chun hyang


hak hak hakk....



poyo x?

kesian fazura kene tembak dengan team sincan wuwuuwuwuwu




huhu kuku botakkan kepalanya lagi.. sekarang muke dia dah macam worm jugak hee hee
espeseli kalau sedang berbungkus dalam selimut, kepala botaknya terkeluar, comel gilerrrrr macam cacing/ulat rolling on the floor




matilah aku kuku baca entry ni.. ampun suami, hihi..


note : kalau kuku tiru gaya cacing tu sedang ketakutan, mesti aku gelak gile macam hape jekk ;p kelaka gilerrrr sebab sebijikkk samaaaa
laughing

update dari library upm.. oklah nak sambung buat kerje.. bye bye





4 comments:

aDieyZa said...

puan dd ku syg.. hari2 jengah blog ni.. bila x de update dr puan dd, hati ini kuciwa sungguh.. percayalahhhhhhhh.. (sambil nyanyi lagu percayalah dato ct)

xpe dd, slow2 yer.. take time.. ilmu rumah tangga ni akn banyak dr hari ke hari.. so jgn risau ok.. lama2 nnti ok lah tu..

dd dudu said...

{adieyza}
makasih zana^^ makasih makasihh heeheeeeee

makasih tau :)

tp kadang2 rasa 24 jam sehari x cukup arrrrr, bole x nak cakap camtu uwuwuuwu

ok ok, belaja belajaa, hehee

marinahunny said...

hehehe jd abg botak le..

dd dudu said...

{kak marina}
harap2 rambutnye cepat panjang balik ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...