Tuesday, January 18, 2011

tentang kenduri kawen lina?



entry ni ditujukan pada kawan2 aku dan lina... untuk memudahkan aku, aku paste je ym aku dengan lina ni kat korang... so korang tahulaa apa plan aku sebenarnye tuk gi kenduri lina nanti.. so xyahlaa aku msj sorang2 "ko gi x" "ko gi x" ;p

jadii berdasarkan ym di bawah ni, kesimpulan yang aku boleh buat adalah aku akan pergi masa lina nikah nanti 4 februari (cuti raya cina)... jadi kira akan bermalam di hotel lipis laa satu malam, sebab lina sanding 5 februari..

selain kuku, mak ayah pun akan join gak.. sebab lina kan anak angkat diorang hee hee


greenrose_dd: aku nak tempah 2 bilek penginapan kat lipis nanti tuk mak ayah, aku dan keri
greenrose_dd: cane ehh
greenrose_dd: ko bgtau tempat penginapan or num ke
lina: bilik penginapan ey?
greenrose_dd: nanti aku contact
lina: nk sama ngn romobongan din tak?
greenrose_dd: xkesah mana2, tp nak murah
greenrose_dd: hehehehe
lina: din tgh confius nak pilih hotel mana
lina: lipis byk hotel
greenrose_dd: ooooo gituu
greenrose_dd: nak yg dkt ngn umah ko
lina: hotel yg paling baru tu bapak mertua aku tak bape suke
lina: semua dkt bandar
lina: hehe
greenrose_dd: camtu ko sajes beberapa hotel, then aku carik sendiri ar hehe
lina: nak yg berhantu ke tak?
greenrose_dd: xnakkk crying
greenrose_dd: linaaa ko mmg
greenrose_dd: motip??
lina: org cakap la ade hantu
lina: adik aku tido situ takde ape pun
lina: tapi tempat tu paling cantik sbb nmpk bandar lipis
greenrose_dd: xmo2
greenrose_dd: xmo yg ada gosip hantu
greenrose_dd: hik2
lina: 09-3125363
lina: ni hotel lipis valley inn
lina: abah din tak suke sbb dlm bgnn umno
lina: tapi yg hotel paling baru
lina: hotel ni bilik dia besar
lina: mak aku penah tempahkan suite utk famili din
greenrose_dd: ooo
lina: suite yg pm penah stay
lina: murah rasenye
lina: lipis standard paling mhl pun 100++ je
greenrose_dd: oooo
lina: ni lagi 1 hotel
lina: lipis centerpoint
greenrose_dd: sri mesia ada, ayah aku suke sri mesia hee hee
lina: 093122688
lina: sri mesia tak de
lina: hehe
greenrose_dd: ooo
greenrose_dd: lina aku xtau umah ko katne.. peta ko sgt membantu x hee hee
lina: kebanyakan hotel yg besar2 kwn mak aku
lina: hehe
lina: tak tau la
lina: lipis tu kecik je
greenrose_dd: pusing2 sekali sampai bentong, cane hee hee
greenrose_dd: tido umah ayahcik la camtu hee hee
lina: takdenye
lina: mesti sampai lipis jugak
lina: http://www.centrepointhotel.com.my/Room.cfm
lina: ni rate harga lipis centerpoint
lina: aku selalu mkn kat sini
greenrose_dd: wahh lina sgt membantu, terima kasih sayang
greenrose_dd: tenet slow laa plak, nyampah
greenrose_dd: nak tgk link ko bg td
lina: http://www.centrepointhotel.com.my/Room.cfm
lina: tak pe nanti try agi
greenrose_dd: lina umah ko nanti ramai org x b4 nikah?
greenrose_dd: xpekee aku nyikbuk2 hihi
lina: ptg before nikah tu ade khtam quran
lina: ok je
greenrose_dd: ko nikah kul bape ye
greenrose_dd: khatam tu dlm kul bape, lepas asar ke
greenrose_dd: wahh rm88 je
greenrose_dd: ok laaa hotel centrepoint td, ok ok
lina: tak ingt kol bape
lina: nanti aku tanye mak aku
lina: tapi mcm lepas zhr kot
lina: sbb lepas asar nak kne siap2 nikah
lina is typing...
lina: nikah kol 8 tau
greenrose_dd: ooooooookieee
greenrose_dd: seb baik aku bermalam, so x kesah kul bape winking



jadi kawan2.. info sume dah ada kat atas ni, lina nikah pukul 8 malam, petang tu ada khatam Quran... jadi terpulanglaa pada korang nak pergi masa lina khatam, nikah atau pergi masa sanding kat dewan aje.

kalau ada pape tinggalkan comment anda di sini atau sms aku ok?? aku tengah banyak keje ni tau, sila study ym ni dulu sebelum mesej aku ok? ;p garang x i~


byeeee~~~~~

-mangsa kerja x siap lagi tapi kena tunjuk 24hb ni-







7 comments:

ja_on_seven said...

hoho..nak chup centrepoint hotel gak la camniii...hew hew hew

dd dudu said...

{ja}
hew hew jom jaaa check in hotel sesame hew hew

Anonymous said...

nak ke k.lipis ek??otw tu lalu area umah sy..dah xcited nak jemput ke rumah coz x dpt pegi kawen dd ari tu....TETAPI tarikh tu rupanya x balik dari kelantan lagi....huhu..

-husna-

iedayah said...

wa...dd jd floor manager lina ea..

dd dudu said...

{husna}
yekeee, wahh besnyeee klu ia benar ;p

husna g kelantan wat pe ek


{iedayah}
hehehee mane de iedayah ;p buat apa yg kawan patut buat jek ;p

Anonymous said...

blk kg...lama sgt x balik sambil2 'cuci mata'..nak apa2 ke??hehe
nnt kalau plan berubah,tetiba org ada kat raub...mesti call dd ajak singgah di teratak org yg x seberapa tu..bukan senang dgr kwn2 lalu kat raub...=)

-husna-

dd dudu said...

{husna}
hehe okayyy nanti kol eh ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...