Wednesday, January 19, 2011

entry dede untuk wewe



semalam kan, wewe nyanyi kat partition die.. kuat laa gak kot sebab ramai yang dengar.. orang tengah hepi laa katakan ;p

tapi aku xdengar pun laa, sebab my secret partition agak jauh dari wewe.. ;P


lepas tu dengar oto (bukan nama sebenar) duk cakap wewe "cikshidadariparit"..

dede dan wewe terkial2.. cikshidadariparit tu apa??

ooo rupenyeee artis dalam utube.. hehe


selepas tu aku pun gigih layan laa utube, search nama cikshidariparit..

o m g .... kui kui kuiii... xnak paste video tu kat sini.. takut cikshidadariparit tak selesa... erm korang gi ar carik sendiri kat utube, cari yang dia nyanyi lagu shakira, jahat-stacy dengan lagu jangan pandang2..


oto panggil wewe "cikwawadarilangat"...

xlama kemudian dia tukar dia panggil wewe "cikwawadarihulu" .. keji kan??



tp wewe, dede nak panggil wewe "cikwawadarilangit".. x keji sangatkann, hew hewww hewww


sekian, entry sempoi dari dede... to cikshidadariparit, makasih ek buat saya terhibur semalam, hihi ^_^








3 comments:

mun-e said...

dede nak sebut cemane?

macam 'there there' ek?

hikhik

Sayid Hameed said...

tenkiu ye dede wat entry psl wewe..

dd dudu said...

{mune}
the-the la

hak hak


{wewe}
sama2 wewe.. seb baik wewe x marah dede panggil wewe cikwawadarilangit

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...