Tuesday, January 4, 2011

pelamin ada cermin



hihihi walaupun aku dah kawen, tapi aku tetap suke layan mende2 wedding ni. malah semakin sukaaaaa... hihi


ehh trend sekarang pelamin letak cermin yee???


tengok gamba ofismet kawen tadi, ada cermin kat pelamin dia..

tahniah wre dan elsa^^

sweet gilerrr pelamin dan color yang korang pilih niiii.. aku suke aku suke

memang suke betul ni, x tipu. hok hok



sebelum ni pernah tgk pelamin yang ada cermin kat blog ex-b2b ni.. yang-memang-aku-xdapat-kata-apa2-laa-betapa-kretip-sungguh-pelamin-beliau-hingga-membuat-mataku-terpaku


pelamin ann. kredit to kina gak..

nampak x ada cermin kat tengah?? sooo vintage kan ;)



linaa dan muniii yang dah nak kawen... korang x nak letak cermin kat pelamin korang keee.. heeeee heeeeeeeeeeeeeeee


note : kalau letak cermin kat pelamin, bole aku touch up touch up dulu sebelum bergambar dengan pengantin hee hee







10 comments:

anaztasias aira said...

suka design cermin besar hehehe

dd dudu said...

{anastasiaz aira}
nak tengokkkkk heeee

Ogy said...

dd off topic sat yaa...

nak letak gambar besau2 tu..pi kat Settings ~ Basic ..scroll sampai bawah...carik Global settings ~ Select post editor ~ Updated editor (Recommended) - Check out the latest features!

pastu save..bila nk buat posting..dd akak boleh upload gambar ikut saiz yg dimaukan...selalu utk besar tu akak guna extra large.... :)

aDieyZa said...

ann punya wedding mmg cantik kan?? ann tu kreatif betul.. suka idea dia..

dd, cermin besar tu nmpk classic kan?

dd dudu said...

{zana}
ha ahhh kretip betul beliau

ha ahhhh classicccc heeheeee

dd dudu said...

{kak ogy}
oooo camtuu ekkk, makasih kak ogyy

nurul azida ahmad said...

cantiknyer pelamin tuuuuuu

dd dudu said...

{zida}
haaa zida kan suke biruuu

~♥ iella ♥~ said...

cantik pelamin....
tak penah lg tngk pelamin ada cermin..

http://fadthnwan.blogspot.com

Anonymous said...

seyes!mmg sgt2 suke gler sgt..dgn pelamin yg last tu!sungguh kretip! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...