Monday, January 3, 2011

suke kad tahniah versi indonesia



aku yang jakun ni sebenarnye baru pertama kali nampak kad tahniah macam ni hihi.


hari tu my sis (anak kepada ayah cina ku) yang bernama Rachel, dari Indonesia pulang ke Malaysia, di beri nye laaahh kad ini kepada aku sebagai ucapan tahniah.


Tuhan memberkati pernikahan dengan sukacita..


lepas tu bila buka~

diselitkan duit kat tempat selit tu haa..

*eh tetibe nampak jari kaki kuku lak dalam gambar ni. dia tiba2 masuk bilek lepas tu pelik tengok aku terduduk2 amik gambar kad ni, pastu keluar suara garau dia "tengah buat apa??"
hee hee


hoooo besnyeee.....

rasa nak beli kad macam ni banyak2 kat Indonesia lepas tu lain kali kalau salam kaut leh bagi yang macam ni heeee heeeeee ..
overrr~~


so suwit kad ini, ada tempat letak duit. suke suke


byee byee


note : semalam kuku ajar main game Worm.. die cucuk cpu kat tv lcd, lepas tu ngadap main game worm. dah ku kata jangan ajar aku main game, nanti aku ketagih. aduhhhhhhh.. teringat2 suda.. aku sudah ketagih sekarang.. oh nooo..





5 comments:

aDieyZa said...

cutenya kad tu...

dd, slmt thn baru.. semoga segala yg diimpikan akan tercapai hndaknya..

dd dudu said...

{adieyza}
zana suke gak ey, heeeheeeee

zana selamat thn baru!!
ohhhh dd ni slalu x de perasaan ngn new year. oo hari ni 2011 ey, hik2

marinahunny said...

suwitnye kad tu...baik nye kak rachel tu...

anaztasias aira said...

waaahhhhhhhhhhhhhh cantek hehe

dd dudu said...

{kak marina}
hehehe sis rachel mmg baik dan suwit, suke gak diee, ayah pun suke die gak hee

{anastasiaz aira}
cantekk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...