Thursday, January 6, 2011

hadiah kawen yang dah guna



*ini scheduled entry yuk

hihi semalam rina bebel "kenapa x letak gambar almari set bilek putih ko"

"laaaa aku lupe pulak pasal almari tu haha almari tu kat bilek sebelah sebab bilik aku dah ada built-in wardrobe"

saba je laaa terlupe almari hee hee



semalam dah kemas dapur siket2... rasa seronok sebab banyak yang xperlu beli, sume dah ada dalam hadiah kawen yg korang bagi, heeheee


dapat 3 periuk nasi, tapi kitorang decide nak cube multi-computer rice cooker kot nama dia.




periuk letrik ni sangat berguna masa kitorang xde gas hari tu.. skg dah beli tong gas, yang ni simpan leklok hehe




bekas garam english style.. makasih kak *****!! ;p




rack 2 tingkat sekali dengan botol kuning dan sudu.
aku buat isi gula, lagi satu tu xfikir lagi nak letak apa.
makasih ********, kite suke sangat pemberian awak ni^^

2 botol kaca kat atas tu hadiah lain, aku letak je atas rack tu.
makasih ****!!!!! suke sangattttttttt ko bg ni!!

ingat nak buat isi lada putih dan lada hitam laa 2 botol kaca tu hehe.
ada 4 sebenarnye... lg 2 akan dikeluarkan bile nak guna nanti ;)



pinggan yang sudah dikeluarkan.
pinggan2 lain ada dalam kotak lagi, nanti kite kuarkan ey ;)
makasih sume yg bg set pinggan =)

oh rak pinggan kayu ni beli kat IKEA^^




suke sangat set gelas gantung2 ni ^o^




japanese tea set.. sesuai hidang kat tamu..
love the idea!


set cawan couple




eh entry ni macam riak ke? xkaannn... bukannye aku tayang barang2 mahal yg aku beli..

entry penghargaan untuk korang laa ni, sangat membantu hadiah kawen korang ni untuk aku dan kuku mulakan hidup..


x habes upload lagi ni... ada part 2 eh nanti ;p tengah kocoh2 nak balik rumah ni.. dadada




note : aku xdpt sudu untuk hadiah kawen ;p sudu 2 batang tu ma yang bagi... tapi ma bg banyak sudu kecil dan sudip.. motip ma bg 2 sudu makan jek? ;p







9 comments:

kucincomey said...

syok kan hadiah kawin yg dapat diguna.. lagi² barang letrik.. hehe..

aYeNz said...
This comment has been removed by the author.
aYeNz said...

dd..multi cooker elba tu boleh jadi bekas utk steamboat..kyen pun ada 1..time adik bradik dtg..kitorg bli borong barang2 yong tau fu (of coz di kedai borong) ..pastu mlantak steambot..yummy \(^0^)/

BrightEye said...

Wow..rice cooker sampai dapat 3 ye.. Sempat lagi dd snap gmbr hadiah kawin..hehe.

JIVEBUMZ said...

haah akak pon same kuarkan adik yg orang kasi adiah tu sume.. memang jimat :)

Atiqah Adnan said...

heheh nice idea..
qah belum kesempatan nak guna untuk uma sendiri..ade yg guna uma mak mertua ada yang gune dkat uma mak sendiri hehe

faizah said...

dd, comelnya rumah ko.. sangat suka.. barang2 pun best. eh aku tak bagi lagi hadiah kat ko... nanti aku bagi ek. hehe.

nanti jemputla datang rumah 15 jan ni. majlis aqiqah maisarah

Ogy said...

dd..nnti bila2 nk dtg umah dd..nk anto adiah kahwin...heheehe

dd dudu said...

{kucincomey}
syiokkkk, heeheeee

Alhamdulillah sgt :)


{ayenz}
laaa yekeeeee hak hakkk hakkkkkkkk

{bright eye}
hehe sempat sempatt, dd kan poyo ;p hek hek hekkkkk

teruja sebenarnyeee hihi


{kak jibam}
akak mesti dpt byk kan kan ;)


{atiqah}
hehee xpeeee, mesti qah dpt byk kannnn ^_^


{faizah}
kaklong ku sayang,
comel ke?? hehee sbb aku amik gamba hadiah yg comel2 je dulu kot, hehheehehehhee ;p

ala ilek ar kaklong, xpeee ;)

oh InsyaAllah, makasih kaklong jemput^_^


{kak ogy}
benarkah kak ogy??? benarkahh :O


{

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...