Tuesday, January 11, 2011

hadiah kawen yang dah buka.. part 2



hehe macam bes pulak hari tu buat entry pasal hadiah kawen, mengabadikan hadiah2 ini dalam blog ;)

oh mana tau gambar2 dalam entry ni bole memberi idea pada pembaca untuk bagi hadiah apa kat kawan2 korang yang nak kawen? ;)
sebab yang aku publish ni memang yang aku dah guna atau akan guna dalam masa terdekat tau ;) kire keperluan pasangan lain pun mesti lebih kurang aku jek, tul x hihi

so ini sambungan eh, selepas kemas2 dapur, dan sangat teruja dengan isi2 dapur sendiri hik2 *mangsa suka dapat hadiah macam misae mak sincan



feveret ever!

set pisau yang bermacam2 saiz dan warna serta gunting color pink.. sukee sangattttttttttttttttt




dapat 4 ke 5 toaster tah.. ini salah satu yang dah guna,pu~




mug comel2

nampak tag 2 mug yang satu tulis 'saint' dan lagi satu tulis 'sinner'?

aku suke rebut gelas yang tulis 'saint' dari kuku hee hee motip rebut xnak 'sinner' ? hee hee





mug ada penutup, suke suke..




set gelas dan jag color merah.

leh ar hidang kat tetamu yg suke color merah ;)



balang ni aku letak jajan2, kepek2 macam tu pastu letak atas coffee table depan tv hehe




mangkuk2 yang sudah dibukaa



masa ni xde tempat letak minyak recycle.. terpaksa laa guna mangkuk kaca yang lawa ni dulu hee hee
*tapi sekarang dah ada kole buat isi minyak recycle ;p



kosserr pulak aku nak snap satu2 hee hee

masa ni tengah susun2 dalam kabinet.. yang agak2 akan digunakan dalam masa terdekat aku keluarkanlaaa set dari kotak dulu, lepas tu wrap kan mereka dengan plastik, xmo habuk lekat hihi




hadiah ni nak suruh aku rajin buat kek ye ;p
ok ok InsyaAllah ;)




heiiii~ set2 hadiah tupperware yang korang bagi ni sangat2 berguna tauuuuuuuu, paling aktif digunakan di rumah ini hihihi




mineral water pot.

tapi ruang dapur aku macam sempit pulak lepas letak mende alah ni, kene beli meja kecik kot untuk letak dia.. buat masa sekarang kite tukar pakai jag plastik tuk isi air masak dulu la yeee




periuk yang dah guna ;)




blender canggih... x reti aku guna, kene belajar manual dulu hee hee



oklahh itu dulu buat masa ni. bye bye. nanti ada part 3 lagi ;p xpe ke?? ;p
hadiah kawen deco2 pun akan menyusul gakk, hehe



note : sebenarnye aku nak je letak nama2 pemberi kat setiap hadiah kawen ni tapi aku x sure nak letak x, sebab pernah dinasihatkan jangan dan tak digalakkan.. ho hooo


nama2 pemberi memang aku catat dalam buku sebab aku memang menghargai sangat setiap hadiah yang diberi.. dan ada yang aku dah wish terima kasih personally.. tapi ada yang belum sempat aku wish personally lg T_T









8 comments:

Atiqah Adnan said...

pergh hebat wedding present dd..
cayalaaa

dd dudu said...

{atiqah adnan}
alaaa qah, sama je kann cam org lain, lebih kurang jek kan kan kann

huhu

nieza rawi said...

- cun cun semua
- tengs...

mzhany said...

dd, suke tgk set pisau pelbagai kaler itu ;)

aYeNz said...

alaa..kita xbg pun hadiah kt dD..ktorg bagi angpow kawen je..wuu..wuu..

dd dudu said...

{nieza rawi}
hadiah akak pun ada dalam gmbar ni heheheheheh
suke2

{mzhany}
hany, dd pun suke sangatttt

{ayenz}
kak yen, angpow duit tu laaa yg banyak membantu kitorg tuk cover balik bayaran2 yang belum setel ;)

thanx tau kyen ^_^

JIVEBUMZ said...

akak pon dah simpan balik mineral water pot sebab ruang kat dapur tu nampak sempit cket.. pakai jug la sementara waktu nie hihi


hadiah sume nice!

dd dudu said...

{kak jibam}
hihihi samaaaa, tu arrr kene letak mineral pot jauh2 siket atau kat ruangan die sendiri

hehe makasih, akak punye2 pun mesti nice nice gak ;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...