Wednesday, January 5, 2011

putih



hehe tercapai impian ku sejak dahulu kala ingin bedroom set kaler putih. oh kuku, makasih sebab merelakan sahajaa ;p heeeeheeeee tapi kenapa kalau bedroom set color putih mesti mahal dari yang lain ehh?? kalau tak ribu2 x sah! agak stress masa awal2 duluuu nak beli bedroom set, sebab aku nak putih jugakkkkk... tapi putih tuu mahaalllll..

last2 jumpe set putih ni kat kedai perabot sri kembangan.. ja on seven yang perkenalkan.. fuhh affordable laa jugakkk berbanding kedai perabot yang lain.. hihi

set putih yang simple.
eh motip amik gamba dari belakang katil??

haha x reti laa nak amik sudut yang betul

huhuuuu karpet memang xde lagi ar.... kat hall ke kat bilik ke, memang togel je lantai2 itu... kuh kuh kuh




mende putih ni beli kat ikea.. suke sukeee



selain tu, kat ikea beli gak tupperware 17 pieces... bess!!! rm 12 jekkk leh dpt byk bekas kecik2 + besar.



kat ikea beli gak alas tempat panas ni. murah jek, 3 pieces tu rm 3 ke rm 5 ntah.



eh ni entry putih ke entry ikea ni? hik2






14 comments:

aDieyZa said...

putih tu suci & sweet.. nmpk tenang..

slmt deco2!!

dd dudu said...

{zana}
x deco sangat kot... hehe letak2 jekkk, bole? ;p

lina said...

kak lina suka jugak putih...tp tak kesampaian..suke tengok dd nyer set putih tu :)

nurul azida ahmad said...

cantik!

bende putih tu zda ada beli kat ikea. comel kan? dah la murah. hihihi

tupperware tu pun ade, alas periuk tu ade, 3 rm5. hahahha.

mamyharraz said...

tupperwarw ikea tu memang best =P
akk pun ada borong baru2 nih..

dd~set bedroom putih awk st suwitttt

dd dudu said...

{kak lina}
yekee kakkk, makasih kak heee

{zida}
ehh comelnyeee tiga2 item tu kite ada sama2 haha... tp tu la kann, item2 tu macam item wajib beli di ikea espeseli tupperware 17-pieces tu heeee

dd dudu said...

{mammyharraz}
yekee kaaakk, makasihhh^^

tupperware ikea tu klu x beli mmg sayang, heeeheeeeeee

rosealley said...

bestnya ko dapat deko umah!!

Ogy said...

suka sgt putih..tp sbb mahal..tak dpt nk beli pujaan hati....putih ni mmg lebih mahal le...tak aci kan?

dd dudu said...

{rosealley}
bilik je laa ros.. tu pun main letak2 jek, x deco pun hihi..

hall aku bg keri uruskan jekk, die yg pilih perabot2 kat luar hehehehehe


{kak gee}
kan kak gee!!!!!!! nangesssss, nape putih itu mahallll... wuuuu

seb baik jumpe gakk yg set putih affordable heeeheeeee

Einna said...

Sweetnya kale putih... suka sangat.

JIVEBUMZ said...

eh sama la suke soping kat ikea ek? akak plak suami suke itam so kat umah banyak more to itam la yer..

pasni beli karpet kat ikea lak yer..

Atiqah Adnan said...

ikea the best darling!
stuff kat sane semua extra ordinary kan.. hee~ cantikkkk putih i like!

dd dudu said...

{einna}
hai einna, suke color putih gak ek :)

{kak jibam}
hehe dlm bilik je la putih.. yg tmpt lain ikut suami jugak hihihi

oh ikea, nantikan ku tuk beli karpet, heeeee


{atiqah adnan}
tp ramai org sangat laa kan.. hehehee

like like gak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...