Wednesday, January 26, 2011

lady castle



semalam tgh2 malam sambil gosok baju sambil suami mengkaji buku catatan belanjawan kami, tiba2 aku mengadu lapaarrrr.. bole? padahal dah makan putu mayam, rojak singapore dan laksa penang mega yang dibeli dari pasar malam putrajaya... *seronoknyee dah beli ikan dan udang gak


last2 dua2 orang ni gi masak indo mee 2 bungkus dan terus share makan indo mee sambil layan cite korea yang amik dari hard disk ezan. cite my fair lady(lady castle)... hihiiii suke citee ni.. lagi suke sebab mmg minat pelakon perempuan tu..


minah ni la.. suke tgk lakonan die dalam cite The Vineyard Man dengan cite Coffee Prince.
die ni comel dan klakaaaa


hik2

Yoon Eun Hye!! i loveee uuuu!!
*tetibe


-mangsa yang banyak minat pelakon perempuan berbanding pelakon lelaki-




kuku lak suke budak ni dalam cite Lady Castle tu.

haha bijakk budak ni.



ok bye, entry biasa2 dari saya.


note : lately ni aku selalu terkejut2 dalam rumah bila tengah buat samting pastu nampak kelibat kuku. opocot mak kauu!!

kuku ckp... "haihhh dengan suami sendiri pun terkejut ke?"

siapa suruh botak ;p wat terkejut orang jek ;p












11 comments:

marinahunny said...

hauhauhau..blh geng dgn pakcik botak ;)

lina said...

aku tak amik lagi cite tu ngan aida. Tak boleh amik skrg. Nanti terjebak susah.

dd dudu said...

kalau tengok Yoon Eun Hye berlakon mesti teringat2 kat pae. xtau kenapa ;)

dd dudu said...

{kak marina}
hahahaha ;p

{lina}
eh xbole, ko mmg xbole terjebak skg, bahayaaaa, kang wedding preparation ke mana kang ;p

mzhany said...

dd, mcm sama ngn hany. tak kira siang mlm, duk basuh pinggan mangkok, tetibe MZ dtg nk basuh tangan terperanjat smpai nk baling pinggan. duk tgk cermin MZ lalu sebelah terperanjat jugak. eiii koyakah?

tapi, jgn terkejut terkejut, nnti peot tak stabil ;)

aYeNz said...

hahahaaha..klakar lah reason tkejut yg dD bg kt kuku (^0^)

aDieyZa said...

oooo.. gie pasar eh? x terserempak lak.. dah tau lum kedai mana yg sedap n kedai mana yg x sedap??

beli udang n ikan kat pasar ke? mahal la dd kalau kat pasar tu..

nurul azida ahmad said...

hahaha. selamber je panggil botak! hikhik. toyol ek? lalala~

jgn marah kuku. :)

dd dudu said...

{mzhany}
peot x stabil??????????????
benarrr????

{ayenz}
hahahaha

nanti reason kakyen bg kat apiz lak "siapa suruh tinggi sangat? wat terkejut2 jek"


wahhh kakyen nak kawen da la!!!!


{adieyza}
uih zana g pasar gak ke semalam???? nex time kite 2 kene pakai bunga mawar sangkut kat tudung, ekekekekekek

ha ahh memang mahal... kuku kate bilis pun berganda jauh harganya dari kat banting..

tp nak wat camne, beli siket je dulu, nanti beli sume2 kat banting.

erm zana slalu beli brg basah katne?


{zida}
kuku menghantui zida malam ni ;p abeslaa ;p

hew hew

aDieyZa said...

dd, nanti leh janji if nak gie pasar mlm k.. leh zana tunjukkan kedai mana yg sedap, kedai mana yg kureng.. hehehe..

barang basah zana biasa beli kat mydin p15 tu.. if rajin, gie pasar borang serdang tu..

pasar mlm tu barang basah terlalu mahal.. so mmg zana x galakkan la dd gie beli kat situ..

dd dudu said...

{zana}
hehee wat masa skg, kitorang suke beli potato yg ada macam2 tu cheese laa, corn, chicken.. ape tah nama kedai dieee

tu feveret kuku

dd lak suke laksa penang. dah 2x pegi tmpt yg sama, tp cam ramai org ar


hehe smlm masa tgh feeling2 mahal, kuku cakap nak g mydin. tp dd lak cam malas nak gi dah balik rumah kan. tp hari tu kuku beli sotong kat pasar borong equine. tp tu ar jauh, kene tunggu wikend baru rajin hehe


thanx zana ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...