Monday, February 14, 2011

11 februari 2011 bye bye kakngah



kakngah ni sepupu aku.. kawan2 yang rapat selalu laaaa nampak si kakngah ni sebab kadang2 aku keluar bawak percume kakngah hehe...

sebelum ni kakngah belajar kat MSU sebagai persediaan nak fly sambung medic, ramai yang dapat India masa tu.. tapi kakngah dapat Poland, sebab pointer dia antara yang tertinggi lah.. patutnyee pegi Poland laaa, tapi panjang laah citenyeee, kesilapan terbesar orang yang uruskan2 tuu, last2 dia dapat Australia... kalau rajin bacalah keluhan kakngah kat sini ..
hampa betul, tapi aku tau kakngah kuat..
yehh p('o')q
kakngah, akak doakan kakngah betul2 dapat jadi doktor ye, sebab akak tau dari kecik kakngah memang nak jadi doktor :)


jadi 10hb jumaat lepas, balik keje, lepas solat maghrib aku dan kuku terus pergi ke klia untuk sama2 bye bye kakngah sebelum dia berangkat ke Australia..


oh ya kakngah ni tajaan MARA, ada 90 orang laaa kat airport hari tu yang sama2 nak terbang sambung belajar di Australia..

kakngah akan belajar di University of Tasmania..

hehe siap gugel sekeping gambar.. nah


University of Tasmania


besnyeeeee uolsss sambung belajar kat Australia.. aku pun nak jugak hee hee


kakngah yang dipsiko oleh abangnya untuk menanges tapi dia tetapp x nanges.. haha



me, kakngah dan keluarga maksu


beg merah kat tangan aku adalah ubi keling hee hee maksu memang akan bawak ubi keling untuk aku setiap kali datang kl, suke sangat makan ubi keling sebab susah nak dapat hehe


oh ye ini adalah keluarga ceria yee... aku tengok keluarga lain dah merah2 mata dahh, tapi keluarga maksu ni dok gelokk jek hahaha


kuku cakap klu ma mesti dah nanges dah kalau aku yang nak pergi ni... aku nak balik putrajaya pun mata ma dah merah merah, apatah lagi australia hee hee entah2 baru dapat surat tawaran ma dah nanges da hee hee bole? hehe



kakngah, jaga diri bebaik di negara orang.. akak nak ucap selamat rajin belajar x perlu kot, sebab akak tau kakngah memang jenis rajin belajar... hehe.. *walaupun kakngah sentiasa pegang kertas study depan tv tapi x pandang kertas langsung akak tetap consider sebagai rajin
hee hee


oh yeeee, jangan cuai2 sangat...
jangan tinggal henset kat toilet soping kompleks lagicrying

teringat hari tu kakngah nak pergi buat paspot, dah sampai kl sentral baru perasan paspot x bawak, kene pata balik naik train ke rumah.. motip nak buat paspot x bawak paspot crying kalau x bawak IC x pe jugak crying


hehe sori kak diana cite kat blog ;p
kakngah nak marah akak x bole, kakngah jauh, haha



bye kakngahh..

kakngah masa bye2 aku sempat die nyahut kat tengah2 crowded tu.. "kakngah balik 6 tahun lagi kak diana kene ada 6 anak!!!!"

motip???





9 comments:

aDieyZa said...

pesan kak ngah tu kelakar la.. so dd, berusaha!! hihihihi..

Madam Amie said...

Motiff? motiffnyaaaa thn ni ataupun bulan ini ataupun hari ni... dlm peyut dd patutnya dah ada baby dah.. larikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!

dd dudu said...

;p

iedayah said...

dd,ubi keling tu kuih telinga keling ke..hehehe

Anonymous said...

dd cam mak org la..suka mkn ubi tu..hehe..br ni mak beli bnyk giler waktu balik kelantan...kalau tau dd suka,org borongkan skali...=)
-husna-

dd dudu said...

{iedayah}
hehe xlah kuih telinga keling lain ar, sedap gak tu ;))

ni ubi keling, die color hitam gelap dan kecik kecik

dd dudu said...

{husna}
oo mak husna ske makan eyy

hehe ramai yg xsuke sebenanyeeee, heeeheeee tahniah untuk kategori yang suke ;p

Queen said...

kak nik dulu masa kat klia tutak nanges...dah naik kereta barunangis.... =)
tu pun senyap2..kalau tak nantikene soal siasat,...

tp bile die dah balik..menyampah nak layan..boleh?..ahahhahaha

die tu adalah abang akak..hakhakhak

dd dudu said...

{kak queen}
hahaha gituuu

aabang betul ke yabang?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...