Saturday, February 19, 2011

14 februari 2011 jumpe kak fae



ini scheduled entry ye.. InsyaAllah aku, kuku dan ma ayah sekarang berada di Johor bersama abang dan kak shira (^_^)


oh ini kisah 14 februari hari tu ye..

ermm balik keje, aku dan kuku plan nak pergi ke taman equinne sebab nak beli barang basah siket kat pasar borong equine dan kuku nak mesin rambut dia lagi kat kedai yang dia slalu potong (tukang gunting tu orang muslim yang nampak baik hati hehe)..

disebabkan nak pergi equine aku pun roger2 laa penduduk yang duk kat equine...

kol lina, xdapat.. sms pun xdapat.. huhu

sms lisa ajak makan mekdi sebab tau lisa suke ayam goreng mekdi.. dia balas dia EL hari ni, kat rumah, x bape sihat...

sms kak fae ajak jumpe, pastu kak fae ok big grin lagipun memang dah lama xjumpe kak fae big grin last jumpe masa aku nikah, sanding dan bertandang, sume kak fae join. sayang lah kak fae, hehe


rupe terbaru kak fae ;)


borak borak borak... kak fae dah officially pindah rumah lain dah.. sebab ada sebab2 tertentu..

dulu, aku, kak fae, anum dan aufa satu rumah sewa... byk sangat kenangan manis masa tu.. pastu sorang2 kuar kan... dan yang paling last sekali adalah kak fae.. masa kak fae cerita, dia kata malam terakhir die kat rumah tu dia x bole tido... terngat zaman kitorang duduk sama2 dulu... susun 4 tilam depan tv... pastu rebut2 xnak tidur tepi sekali, kak fae kata "i memang rasa terasa sangat malam tu... sebab i orang last kann... bile kemas2 barang jumpe barang korang.."

sedey giler crying


gambar lama dengan kak fae, anum aufa di rumah sewa kami dulu.
balik2 letak gambar ni kannnn sebab memang gambar ni je yang ada dengan bebudak rumah huhu... xde gamba lain pun kitorang dulu, wuwu


lama gak dudu dan kuku borak2 ngan kak fae... hehe sambil layan prosperity.. masa tu memang request nak makan mekdi sebab aku nakkk sangatt makannnnn prosperity.. hehe padahal dulu x minat.. ;P

nyum nyum




esok nye pulak dudu n kuku beli famous amos, ahh sedapp



k bye bye






5 comments:

mzhany said...

dd, hany pun pernah tido depan tv tuh;) ahaha nak jugak menyampok kt sini ;)

aDieyZa said...

owh dd gie taman equine eh.. zana pun selalu gie situ.. tp gie jusco & spa jer.. sekali jer pernah gie pasar borang kat situ..

dd dudu said...

{mzhany}
haah kannn hahaha hany kan dulu ofismet anum

{adieyza}
zana g spa mana? ok x hehe

aDieyZa said...

zana gie D'Aura Spa.. dulu spa ni kat South City Plaza, tp dah tukar kat taman equine..

so far ok.. banyak pakej best2 esp utk husband & wife..suka!!

zana ada buat review kat blog.. cuba baca entry zana ni.. http://adieyza.blogspot.com/2011/01/daura-spa-special-for-husband-wife-or.html

dd dudu said...

{adieyza}
wahhh cam bes jekkkkkkk

sbb slalu spa tuk org pmpuan je, laki dijrang masuk. hihi bagus2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...