Wednesday, February 9, 2011

omg



note : entry ni untuk kawan2 yang kenal dd dan ezan jek ekk ;p





tadi kan main msj dengan ezzan..

tetibe dapat msj yang mengandungi ayat begini.

ezzan : "............ umah ezan tgh diguna untuk shooting. hehe ada Memey. ;) "

OMG!!!!!!!!!!!!!!!!

lepas tu ezan bole pulak cakap malam nanti azhar sulaiman lak yang datang.
pastu tanya diaaaa, bilek ezan digunakan x? ezan kataaaa gune as makeup room jekk.. yang guna kat hall dan dapur.


waahhhhh ezannn, umah ezan glemer ah lepas ni!!!
terujanyee dd sebab pernah byk kali tido umah ezan!! *nak jugak tu interframe
batak x dd? batak x?
*motip ezan cool dan x teruja, aku yang over??

eh batak tu kasar x eh? haha


kukuu~~~~ malam ni jom pegi umah ezan nak??? buat2 nak copy gambar kawen lina dari kamera ezan, hak hakkkk






5 comments:

aDieyZa said...

wah, mesti rumah ezzan tu cantik kan!! untungnya ezzan..

Apple Cute said...

wow...tapi kenapa memey???? hukhukhuk
citer ape ni...mesti kene tgok pastu ade scene toilet yang kat dapor x(aku selalu gune yang ini)...hehe

dd dudu said...

{adieyza}
rumah ezzan memang cantek. umah yg deco dia english style

hihi


{apple cute}
hahaha toilet yuyu aku panggil, keh2

eh jap, tu ar nak tanye ezan laa.. ada x scene dkt bilek adik ezan?? dd penah tido situ jugak :O

pestisid said...

kalau singgah mintak tlg bagi pelempang kat memey sbb rosakkan rumah tangga orang, boleh? kihkih

dd dudu said...

{pestisid}
lisaa ;n motep ;n haha xboleee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...