Tuesday, February 1, 2011

ezan jangan berduka



entry ni ditujukan untuk ezan, hehe..

kenapa ezan berduka? ermm nanti laa kot die cite kat blog huhu.

so ezan, dd nak tayang hadiah kawen ezan ni, suke x suke x? hihihi


taraaaa~~~


makasih ezan bagi bunge lovely lace yang sangatttt lovely ^_^



tapi xtau lagi nak letak mana flower pots ni. kejap letak situ kejap letak sini hee hee



ni yang rasa nak gugel ni ;P



letak kat magazine rack???
berapa ringgit eh magazine rack hee hee




letak kat tepi tingkap macam ni???? suke sukeeeee, beli meja kecil pastu letak tepi tingkap pastu letak laa flower pot ni. oh i like~~~





lebih kurang camni ke?? hee hee



yang ni.. biasa je thinking




hohoo no comment thinking
^_^
note : aku nak satu bilik persalinan baju macam ni bole???????? sekali dengan wardrobe sume2 baju la. pehh~




ni kot pemenang nye.. letak flower pot ezan kat rak gambar macam ni
eh rak gambar berapa ringgit eh hee hee

tahun bila la bole beli ni, tengah berjimat ni hee hee



tapi, idea meja kecil tepi tingkap tadi pun suke gak thinking




..


ezan, terhibur x ;)




hehe ok lah bye bye.





nah selingan, lately ni kan cuaca lembab2, badan ni rasa sejuk2 je. terus semalam terasa nak makan bihun sup yang ada lada hitam, bole panas2 kan badan.

terus buat sup ni malam tadi.

sukeeeeeeeeeeee big grin
sup yang ada lada hitam memang kegemaran.
heeeeeee heeeee tengok kuku hirup mangkuk sup nye sampai titisan terakhir, uh sejuk hati ;P







6 comments:

marinahunny said...

sup fissball je ke..? tak nampak isi dlm tu hahaha

dd dudu said...

{kak marina}
kat rumah ada fishball ngan kubis je kak.. so saya letak itu jee, hahaha

tapi rencah dia adalah lada hitam dengan bilis, nyum2


tapi mak saya buat lagi sedap, uwaaaa, mewah siap ada ayam udang segala2 nyeeee


saya ada fishbol je, jadi la kakkk, kui kui

Ezzan Yusop said...

hihi baru baca entry ni. hihihi...

dd dudu said...

{ezan}
hihihi jugak

nurul azida ahmad said...

hadiah kawen ezzan? ezzan kawen ek? tihtih~ tak tau pun? lalalal~

aDieyZa said...

dd, nampaknya makin rajin deko rumah yer..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...