Monday, February 21, 2011

anak yang hampeh

masa kuku tengah nak amik gambar.. aku standby dengan senyum jahat (tiada siapa tahu niat jahatku itu)..

kuku sebut "1..."

"2.."

"3!" (serentak dgn kuku sebut 3 dan klik button camera, terus aku tekapkan cup air tembikai yang sejuk kat pipi ayah)

ayah : "aiyoooo" (ayah terkejut pipi kene mende sejuk)

terus aku gelak. comelnye ayah hee hee tengok laa dalam gambar atas, muke ayah aiyoooo... alololo

hee hee


lepas tu terus aku dipandang oleh kuku dan ahli keluarga ku yang lain hee hee
baiklah baiklah saya bersalah.



note : suke main tekapkan mende sejuk kat pipi orang espeseli kuku. hehe







13 comments:

rinakawandudu said...

JAHAT!

dd dudu said...

ini cara menunjukkan kasih syg pada ayah. hehe mesra mesra~

aDieyZa said...

zana suka baca entry ttg ayah dd.. sbb ayah dd comel..

double like entry ni!!

dd dudu said...

{adieyza}
hehehee ayah ckp makasih (tipu)

;p

Bright Eye said...

dd nakal..

rosealley said...

beria ko gelak!haha

Ct_hAjAr said...

mrs.dudu, anda ditag utk kontest di http://lifeissecret.blogspot.com/2011/02/kontest.html/

Apple Cute said...

cumil...nakal ye didi ^_^

Atiqah Adnan said...

nakal kamu ya.. heheh

aYeNz said...

keji..!! hahahaha..
guling2 jap..sian ayah..tp kuku xsnap lak gmbr ayah tkejut ek..hahaha..pastu muka dD bsalah..hahaha

dd dudu said...

{be}
siket ;p

{rosealley}
kan ;p hampeh betol

{ct_hajar}
wah leh dpt henbeg!
makasih ct hajar

{apple cute}
siket jek puk puk yuyu

hehe

{atiqah adnan}
hehe ;p

{ayenz}
smpat amik yg tu je laaa heheee dah snap terus tekap cup sejuk kat pipi ayah... hasil gambar adalah ayah masih terkejut, dan dd dah gelak dah pun haha

Queen said...

ahahahahahaha........ayah dd memang comel la.....

dd dudu said...

{queen}
hehe comel comel

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...