Wednesday, February 9, 2011

hehe tetibe dah ada button like


tetibe dah ada button like kat setiap entry ;p

gewdix nak letak jugak kan. hehe makasih yuyu sebab tunjuk link ajar letak button like ni :D klik sini siapa nak belajar, ok? ;)

oh button like ni ditujukan khas untuk pembaca yang malas nak taip comment tapi rasa nak klik, bole? ;p

hik2


jom test button like ni ;P jap, aku nak test dulu, bole ;p

-si jakun-


13 comments:

pestisid said...

terpaksa like ni:


greenrose_dd says:
cepat laa like entry baru sy = test button
nanti segan sy ajak jom test button tp xde org test
at least ko ada test sorang cukuplaa

batak x
I say:
xmo ah like
ade button dislike x?

dd dudu said...

lisaaaaaaaaaaaaaa ko kejiiiiiiiiiiiiiii sebabb paste ym sayaaaaaaaaaaaaa


shiuttt kooo

ah nak dislike ko


note : tq sbb like jugak wlu kene paksa haha

Bright Eye said...

Haha..kelakar la pestisid ni.. Siap tunjuk bulat apa dd g tau dlm YM.. Copy Paste lg tu..

dd dudu said...

{bright eye}
pestisid tu xkelaka laa ;p
die jahat sbb paste ;p huk2 ;p

pestisid said...

BE hahah ni kire ok la sbb dudu selalu copy paste YM dlm entry blog terus, ni dlm komen je.


Dudu,
Motep ko sentap2? Dah la...unfollow blog ko, bleh?
Hahha

dd dudu said...

{pestisid}
motep ko ungkit pasal paste ym ko kat blog? hahaha

sama2 sentap

Apple Cute said...

hehehe...suke2 dd da buat ^_^

Seri Mas Nurwani said...

uh uh. best best. nak letak jugak:p nak like post ni tp sygnye fb kena block.link tak kuar.haha

Ogy said...

macam ni semua pakat like je nnti..takmo komen dah..huhuh

aDieyZa said...

comel jer comment pestisid.. owh, dd paksa eh.. comel la dd ni..

dd dudu said...

{apple cute}
suke2 jugakk ^^
makasih tau yuyu hak2


{seri}
oo seri ke yg like tp xkeluar muka? hehe patutlaaa..
rupe2nyee org yg xsign in fb pun leh like eh?? baru paham


{kak ogy}
ala comment nak jugak ;P


{pestisid}
pestisid x comel ah ;p

larik~

pestisid said...

dd buruk sangat...larikkkkkkkk..(bwk perut ngandung 7 bulan) hahahha

dd dudu said...

ko lagi buruk berlari bawak perut 7 bulan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...