Tuesday, February 22, 2011

i love my family



sebenarnyee x berapa rasa nak update blog.. mungkin ada cerita nak cerita, tapi entah sume punn dah lupe.. fikiran tengah bercampur2 hihi...

so nak tepek gambar je la ey..


dari kiri - 1) ayah saya yang baik hati yang suka bagi duit kat pengorek sampah, suke bagi duit kat semua peminta sedekah kat pasar malam.

2) ibu saya yang jenis berhati-hati dan selalu halang ayah sy dari bagi duit kat semua peminta sedekah hee hee

3) kak shira yang saya suka sangat cara dia treat abang saya. sempoi jeeee

4) saya yang sekarang macam suka color kuning dan oren

5) suami yang saya sangat sayangi. sebelum malam kalau dia xbole tidur mesti ajak main game hangman kat henfon. main teka2 perkataan, kalau salah teka, lelaki tu akan mati tergantung, hehe

main game hangman sampai dua2 orang ngantuk heehee



abang saya yang kedekut, tapi x kedekut kalau dengan orang yang dia sayang termasuk keluarga

gambar ni masa tengah makan kat Mandella foodcourt. kedai tu terletak jauh ke dalammmmmmmmmmm kampung, scarry.. siap lalu kawasan perkuburan... hihi... jauh ke dalam, akhirnye jumpe cahaya... kedai ni lah... ramai rupenye makan kat situ walaupun sgt pedalaman... hihi




huhu pakai dress ni nampak gemuk...


bye bye uols...








4 comments:

aDieyZa said...

kuku cekak pinggang?? terus zana rasa takut..

ayah dd memang comel.. suka baca cerita ttg ayah dd..

pestisid said...

apsal tah rasa kelaka tgk kuku pose atas simen batu tuh..ape bende la nak panggil. panggil simen batu jela.kih kih(tp gelak tersirat bende lain)

marinahunny said...

comelnya ma pakai baju wrna ceriaaaa ;)

dd dudu said...

{adieyza}
takyah takut ngn kuku tu ;p haha

hehe

{pestisid}
ko sebenanye main point nak gelak pasal lain kannn kannn... saje gunekan nama kuku kan kannnn


{marinahunny}
kuning + hijau

haha ibuku

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...