Friday, February 18, 2011

ada jugak yang aku beli ni karang


geramnye aku tengok gambar aiskem kat iklan milkadeal yang tengah menari2 kat blog aku sekarang.. nampak x nampak x kat sidebar dengan kat bawah2 entry??

dia tulis

RM10 for RM20 worth of Yummylicious items at My Honeymoon Dessert, Kota Damansara.


geramnye aku tengok gamba aiskem tu, padahal 1 scoop je pun hee hee

ade jugak yang aku beli ni karang voucher dia.. tapi nak ke aku ngan kuku gi jauh2 makan aiskem 10ringgit kat Kota Damansara nun hee hee


tadi sms ciare..

"ciare nak tanye soalan pasal milkadeal. Contoh aiskem rm20 dapat less RM10. Kalau kite buy. pastu cane nak amik voucher ;p"

ciare balas..

"ops sori lambat. voucher tu nanti dia email pastu kita print n bg kat org yg jual tu masa kite pickup benda tu.. err paham kan?"

dd balas..

"oo senang je eh"
"oh bagaimana dengan pembayaran?"

ciare balas..
"Dia ade mcm2 method pembayaran.. maybank2u, cimbclicks, credit card.. tp cod xbleh.. ko ngidam apa dd? muahaha"

cisss hahaa

"aiskem yg yummylicious tu huhu...oo kena byr dulu ey, ingtkan dpt voucher dan byr kat kedai jual aiskem ;p"

ciare balas..

"itu yg redvelvet cake aritu laa... hehe.. xtaulaa kot eskrem ni bleh byr waktu pickup plak.. eh aku x tgk pon milkadeal yg baru.. ade eskrem ek...


huhu milkadeal xde yang nak jual tudung murah2 rm10 ke? mesti aku beli hehe






6 comments:

Bright Eye said...

Huhu..sanggup retype alik sms dd.. Hebat..(^_^)

dd dudu said...

{BE}
gigih x ;p







note : yuyu makasih sebab like haha

Ciare Baha said...

a'ah aku pon xsangka ko sggup taip blk sms aku tu.mujur aku takde buat ayat pelik.uhuk uhuk...


dd ngidam ni..hmmm ~~~~~ larikkkkk

dd, ko google la resepi wat ice-cream.aku pnh jumpa tp mls nak buat.buatlaaa, nti bg i rasa ;)

marinahunny said...

slpas kawen ni asyik makaaaaaaaan je dd ek..

Queen said...

untukhantu eskrem (merujuk kepada enche suami)....

setakat makan eskrem bayar seploh inggit dapat satu scoop adalah bazir sikit..sebaaabbbbbbb

die kalau makan eskrem..tak sesah setengah bekas 1 liter sekali hadap tak sah.....

ahhahahha...

ingat masa kapel2 dulu...org lain beli cornetto sharing2 gitu..kitorang beli eksrem 1 liter...sharing2 kat park klcc..habes sekali hadap...hakhakhak

dd dudu said...

{ciare}
malas laa ciare nak wat sendiri ;p

{kak marina}
kann kann, cane ni kak huk2

{kak queen}
haha so cute cite akak! kelakanye yabang akk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...