Thursday, February 17, 2011

pernikahan lina dan din 4 februari 2011



seronoknye da dapat gambar dari ezan \(^o^)/ leh laa share gamba lina nikah dengan korang hik2. makasih tau ezanggg, xoxo.

ezan dan ma hehe


erm gamba masa lina mekap2 xde, sebab lina adalah seksi hehe. masa lina mekap, yang ada dlm bilek selain mak andam adalah aku, ezzan, pae, ma, ja dan adam yang kejap ade kejap xde *last2 ja kunci pintu xkasi adam keluar masuk daaa, sebab takut orang luar dpt tayangan free tengok lina seksi bila pintu terbuka luas, kof kof kof.


hek2. kuku kat luar jaga bb ada makcik suruh dia jagakan "nahhh jagakan anak makcik ni, asik borak je dari td"
hee hee ja, betul ke camtu ayat makcik tu?? haha aku xde tempat kejadian, tp kelaka bile ja cite.

so sepanjang lina dimekapkan, kitorang borak je la... pae duk asik cakap pasal pitt dan kawan2 din cakap yang din cakap dia sayang lina.. pae berkata.. "lina, din sayang ko sangat tau"

^_^ hee



ingat x aku cite entry hari tu yang lina tetibe hilang dari bilik.
bile aku keluar dari bilik nak cari dia, haaa macam ni lahh keadaan masa tu. tibe2 lina nak nikah dah, kawan2 termasuk aku sume xtau, masih dalam bilek lagi hee hee


terus aku masuk bilik semula ambil bunga tangan dan cincin pengantin laki.
lina ada cerita kisah sebenar kat sini


aku cakap apa eh kat lina?



suke gambar ni. hehe pandai ezan capture



lina dup dap dup dap ke?

aku dan ezzan sentiasa confuse dengan muka lina.
"lina ok x? eh dia macam xde buat apa2 reaksi pun.. eh lina ni ok x?", haha asik ulang2 dialog tu dengan ezan"



"lina, hepi tak ni ;p" haha xlah memain jekk
tu dialog aku dengan ezan, sedang mencari muka sebenar lina, hik2

lina gementar ey ;p


dd keji, haha


alololo comelnye lina, ahaksss



lina, senyum siket sayang hee hee


bila baca blog lina, oooo baru paham, jap aku copy n paste ke sini eh.


"...Tapi dalam hati aku sebak la. Control cun sebab takut mekap mata rosak. Hehe..boleh tak gitu? Korang tak tengok lagi aku kalo nanges, sure teresak-esak punya so better aku jangan nanges.
"


ooo lina tengah tahan sebak dan control cun rupenye. ok ok.
"ezan, lina tahan sebak dan control cun laaaa.. apala kite 2 ni"
hik2


tengok gambar dengan dudu n kuku ni, lina ceria jek, hehe

selamat pengantin baru lina dan din ^^



din jage lina elok2 eh. lina kan sakit siket, huk2



bestfren ku da kawen :)



eh banyak pulak tepek gamba sndiri. over excited kan besfren nikah hee hee


overall, lina adalah comel. makeup cantek, tapi masa sanding lagi cantek superb, x caya? nanti aku review eh. eh alamak xde gambar dengan pae dan ja, ade rasanya dalam kamera OP lina kot. ermm lagi satu makanan di rumah lina malam tu sangat sedap. betul2 masakan kampung.. tapi disebabkan aku dah makan byk giler makanan baki masa lina katam Quran sebelum tu (siriyes makan byk sbb makan nasik yang xpenah kenal, xingat nama, pastu makan kuih2 yang super sedap), jadi malam tu aku x over. pae yang over makan malam tu, haha siap senduk2 ke mulut terus dari mangkuk lauk uolssss hee hee seb baik makan hidang, hik2..besnyeeeeeeeeeeee


note : eh lina, makcik ko tu baik laa, ramah.. suke suke

Add Image


8 comments:

hoya hadis said...

Salam kenal..
Selamat Penganti baru juga pada penulis.Ambo bace dari blog muzium secret garden chapter 1..(",)

Ezzan Yusop said...

hihihi rupanya lina control cun. kehkeh!

ja_on_seven said...

takk makcik tu ckp macm ni je "eh tolong jagekan cucu makcik ni haa.." sambil heret cucu die ke arah keri.. keri yg tgh main2 dgn shah terus terkesima..ha ha ha ha ha ha..

baru adil..sorang jage adam..sorg jage cucu makcik..

lina said...

nasi tu namanya nasi kebuli. Masakan tradisional pahang. Dulu-dulu tu makanan istana.

Mak mbong aku memang peramah. cikgu la katakan.

aDieyZa said...

lina nampak comel masa majlis nikah tu.. control cun mmg habis sbb sekali seumur hidup kan..

ja_on_seven said...

tapi sambal ikan bilis hitam lina (macam ni ke name die?) memang perrggghhhhhhh...dan perghhhhh lagiii!!!!

lina said...

mak aih.. sambal ikan bilis itam tu dah jadi pujaan ramai orang. leh buat bisnes pasni ;p

dd dudu said...

{hoya hadis}
Salam kenal :)

makasih hoya hadis ;)

{ezang}
begitulah ceritanyaaa, haha kelaka jek kite masa tu

{ja on seven}
ooo haha mane tah aku dgr perkataan keri asik borak jek kui2

seb baik aku tanye ko, dan ko dah betulkan, hik2

tp kelakalaa, aku bukak2 pintu tgk keri dgn anak sapa ntahh, seb baik ko terangkan haha


{lina}
ooo nasi kebuli... oooo makanan istana... terhaurnyee aku dpt makanan istana hehe

sedap, layannn~~~

kuih2 tu sedap laa lina

kuih ape ek yg aku ngn ezan duk hulur tangan amik smpi bekas tu jadi kosong, hik2


{adieyza}
hehe comel2.


{ja}
perghhhh!!!!!


{lina}
cepat lina masak, nanti aku dtg makan ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...