Tuesday, February 1, 2011

seri n faliq's wedding


Sukenyeee dah bole update dan review pasal seri n faliq's wedding
big grin

makasih rosaaaaaa sebab send gambar yang idzuan tangkap ke akuuuuuu, mmuahh sayang ko hihi dapat gamba terus sayang eh hee hee


ok mule2 nak cite dulu mana laa aku kenal si seri ni yee..

tahun lepas, sebelum masuk ukm, aku keje kat OAS, oas ni kompeni IT yang buat sistem laaa.. alaa kalau ada baca blog chapter 1 aku dulu2 tau da laa betapa happeningnyee keje kat situ... hihi so setiap oas'ian yang kawen, memang kitorang sume akan cuba pergi walaupun sebenarnye dah lebih 10 orang benti keje kat situ ;p


aku pun dah setahun meninggalkan oas. bermakna setahun dah perkhidmatanku dengan ukm. dah naik gaji seratus, tapi x merasa apa2 sebab potongan kwsp pun ikut naik tinggi, bole? uwaaaaaaacrying

oh kesimpulannye seri ni dulu oas'ian la. tapi die team lain, team portal. kadang2 aku request apa2 hal portal, dia layan je dengan penuh komited. time tu aku berbisik "baik budak ni.."
hehe betoll, tarak tipu punyee hati aku mmg pernah berbisik begini.


n u know what, masa tu faliq pun keje kat situ jugak... sama lahh dengan seri ni.. hehe honestly suke tengok diorang, sebab bole bekerja di bawah bumbung yang sama.. pastu tengok diorang okkkk jekkk.. korang x de gaduh2 ekk??
hee hee

suke sukeeee, sweet kapel ^^


selepas aku keluar dari oas, aku dan seri selalu share mengeshare dan comment mengomen dalam blog masing2. seri ada blog b2b gak ni dia --> http://seri-wani.blogspot.com/ hehe..




ok pada 29 Januari 2010 aku bersama kuku, rosa dan idzuan pergi ke seri manjung tuk menghadiri kenduri kawen dorang...
ni kad kawen diorang. comel kan?? sweet ada gambar doily paper


tema mereka adalah pink + grey.. dan aku rasa sangat comellllll.... heee rasa happy jee tema macam tu.... ceria2 gitu :D


ada paper lantern color pink :D




comelnyee kat setiap meja ada bunge hidup ni.
eh centerpiece sama macam kad kawen atas la, hehe




ni lak bahagian belakang centerpiece. ada gambar pre-wedding photoshoot dorang yang tulis TERIMA KASIH big grin



aku kan... sangat suke dengan pelamin seri...
tapi memang dah tau seri ni dia ada taste ^^
heheee so xlah terkejut dengan pelamin pilihan beliau..

memang moden

canteknyee, omaigod omaigod

tak tipu.. cantekkkkkkkkkk


seri, pandai seri pilih.

kite suke sangat arr




oh busana seri pun cantek, anggun sangat.. hishh budak ni memang ada taste

dahlaa badan kecik, lagiiiii laa nampak cantekkkkk
seri nampak cantek, dandanan cantek, rantai cantek, veil xperasan lak. uh uh lupe nak tengok

mana seri jumpe design baju ni ehh, nak klik like sekarang jugak ;)

eh alaa sori eh, gamba gelap siket

note :
gambar gelap = kamera biasa dd
gamba cantek = kamera idzuan




walkway menuju ke gerbang. pun sukeeeee
soooo english ;)

time ni hujan tauuu.. redup jee gambar atas ni hee hujan rahmat di waktu petang




our potrait :)
dari kiri - idzuan, rosa, faliq, seri, dd dan kuku

kredit to idzuan photography


hehe ok part door gift lak.

telur



dompet yang dibalut dengan doily paper, pastu ada tag nama diornag.
love d idea!!!

suwittt aaahh





cupcakessss... makasih zida dan eein sebab susah payah masuk rumah untuk beri kitorang muffin hehe love uols :D

balik tu dalam keta, hujan2 rasa lapar2, duk makan muffin ni lah. Alhamdulillah sedap sedapp



seri, apee nii, sumee pasal wedding kamu kite sukee, hahaaa



akhir kata..

tahniah ye seri dan faliq, dd dan kuku doakan korang bahagia, sweet2 selalu dan semoga kekal sampai bileee bilee tauuu ^^

motip ucapan dari dudu dan kuku tapi muke ros dalam gambar? hee hee







7 comments:

Ciare Baha said...

suke tgk gamba uols berenam org tu. mcm dlm studio :)

ish grandnyaa wedding diaaa. aku pon nak click LIKE skrg :D

rosealley said...

memang saje nak ada muka aku;p

dd dudu said...

{ciare}
ciare, aku pun suke bangatttttttt

lawa betul gamba tu. lawa idzuan setting kamera dia kasi lagi lawa. tapi siapa yg amik gamba ni eh ;p

mmg dah macam dlm studio da kan kan. dah ar pelamin cunn


{rosealley}
nak wat cane, muke rosa ada di mana2 ;p

nurul azida ahmad said...

muahahah. kalau tak eein y amik, photographer kot y amik gmbr uols tu.

oh dd, cupcake tu sgt sedappp kan? makan sekali, abes, tmbh lagi satu. nasib baik amik banyak2. hahaha. nasib baik jugak kuku request nak cupcake coklat. sedap gilerrr!

sy suke ayat ni :

"hihi so setiap oas'ian yang kawen, memang kitorang sume akan cuba pergi walaupun sebenarnye dah lebih 10 orang benti keje kat situ ;p"

nnti kawen i insyaAllah datangla yew...tp lmbt lagi. hahahah

dd dudu said...

{zida}

oh bukan zida yg amik eh? hihi

sedaaaaaaaaaapppppppppp sangatttttttttttt

nyum2



hahahaaa macam x lama lagi jek bunyi nyee tu ;p awwww xsaba nak gi zida kawen hehe

Seri Mas Nurwani said...

puan dd, thanksssss. thanks datang, thanks for hadiah (pasti akan digunakan:p), thanks review wedding seri. sangat happyy:D

aDieyZa said...

pelamin tu sgt sweet.. combination colour pun terbaik..

p/s: badan dd maintain jer.. apa rahsianya?? hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...