Friday, February 25, 2011

semalam makan papa john



semalam dating2 ngan kuku kat jusco equine, pastu makan kat Papa John.

oh teringat sangat masa dulu2 rosa dan izuan pernah bawak kitorang makan kat Papa John kat IOI, sedap giler pizza dia. teringat2 okeh....

tu yang semalam bile kuku cakap ada Papa John kat equine, aku naakkkkkk, teringat kelembutan pizza papa john. hihi

tapi x ramai laa kat papa john equine. ramai x tau kot, entah

kredit gambar to idzuan eh. aku x amik gambar semalam


n'way, rosa, hari tu korang order pizza apa ye? smlm kitorang order macam lain plak rasa dia dengan yang korang order dulu.


ok lah tu je nak cite bye2.

oh sebenarnye baru balik dari jalan2 dengan aina dan wewe.. jalan2 kat booth2 perbadanan putrajaya dengan pasar malam, ushar tudung, tapi aku xbeli pun. diorang yang berjaya rembat hee. lepas tu makan laksa mega kat pasar malam tu.. wewe dan aina pun ikut makan, hehe so suwit diorang ikut selera aku yang nak laksa ;p


ok bye2.


note : pizza kat Izzi suke jugak, sebab roti die nipis. suke2...



5 comments:

rosealley said...

izzi tu kat ne dud??

aku biase amik all the meat, sedap yang tuuu,uuuu

dd dudu said...

{rosealley}
aku penah makan izzi kat bukit bintang. erm kat jusco Au3 ada gak, tp da xde bile last time kitorg dtg. motip??

tp rosa, papa john lg sedap dr izzi hehe cume klu rasa nak yg roti nipis dan byk toping izzi la...


selera aku selalu berubah2. kadang2 aku rasa nak makan pizza yg ada roti tp roti lembut --> papa john memenuhi kriteria

pizza hut xmemenuhi kriteria sbb roti die keras.

kdg2 aku rasa nak makan pizza yang roti nipis giler dan byk topping ---> izzi la jawapannye. izzi byk kek lak tu hehe


oooo all the meat eyy

Idzuan Rosli said...

Sah nanti ada org merengek nak mkn Papa John. Kena masuk queue selepas Putrajaya Chicken Chop :P

pestisid said...

dd pizza papa john equine tu mcm kureng sedap la.nape tah..x puas ati saya mkn kat situh.dominos lagi ok kot..spageti dia x sedap gak.papajohn mmg x provide sos kan?

dd dudu said...

{idzuan rosli}
hahahah bersedialah anda ;p

{pestisid}
papa john equine kena belajar lg kot dr papa john ioi ;p sbb hari tu mkn kat papa john kat equine mmg rasa lain, xtaulaa sbb menu yg kitorang pilih xbes ke apa. sbb tu xde bg apa2 review dlm entry ni ckp sedap ke x ;p haha cume rasa pelik

erm ada sos bawang putih (sedap!) dengan sos color merah tu je laa (xtau nama apa) kuf kuf

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...