Friday, February 25, 2011

makasihlah pada kawan2 yang comel ni


makasih sangat pada kawan2 ku yang comel ni buat entry untuk ku. hehe sukenye sukenye kat korang. hik2

1) ciare --> http://ciare.blogspot.com/2011/02/dd-keri-chu-ka-du-rim-ni-da.html

2) lina --> http://linapersonaljournal.blogspot.com/2011/02/tahniah-my-dear-dd-dan-keri.html

3) rossa --> http://rosealley.blogspot.com/2011/02/dia-sudah-hamil.html



makasih juga pada kakyen comel yang bagi ticker ni kat dd ^_^ seronoknye ada orang buatkan, just tepek jek kat blog. ekekeke terharu ah kakyen. mmuahxx




makasih juga pada semua readers yang wish dekat comments, chatbox dan kawan2 yang wish dekat fb, sms. mmuahx mmuahxx


hehe baru hari pertama announce pada semua, tetibe dah rasa bes.. sebab..

semalam aku teringin makan nasi beriyani for lunch... aku punye teringin tu bukanlah mengidam tau, tapi u know, kehendak-harian-seperti-manusia-biasa

bagitau kat kawan2 nak makan briyani, pastu sume main laju je setuju, tanpa sebarang bantahan hee hee motip? kui kui

pastu aku keluarkan lah kunci kereta kan nak drive, lepas tu opismet aku nama dia hana "xpe xpe dd, biar hana bawak kereta, dd xyah"..

oh my~~~ nak ngandung selalu lah macam ni hee hee privilege gitu hee hee

hak hak hak..


yang benar,
Omma dd.
*haha aci x panggil cam korea?? kosserr kan, kui2



note : hari ni dah telan asid folik :)




9 comments:

Ogy said...

baru tau...patutlah...nampak berisi je..ari tu nk tya takut soalan sensitif hehehe...TAHNIAHH ya dd...take care....

aYeNz said...

tq dD sbb sudi pakai..wuu wuu..
excited sgt smlm after dpt tau dD preggy..woot woot!!

pestisid said...

ommata...

dd dudu said...

{kak ogy}
hehe lepas ni makin berisi laaa kann mok mok gitu, ohhhh~~~ :'o

k kak gee, makasih yee :)

{ayenz}
hehe tq tau kakyen. terkejut dpt emel nahhh semalam. haha

{pestisid}
motip ommata?

mencik

V

Ezzan Yusop said...

omma duds....

i tak buat lg entry psl u preggy. lepas buat boleh masuk senarai x? motif? ;p hahahaha :))

Cik Seni said...

hehe...(^,^)

tahniah dd...aku nak wish lagi skali walaupun dh wish kat sms...hik2...

baru je bukak blog dan baca entry ko pasal ko pregnant arini... ;p~

tak sabar nak tunggu anak buah sorang lagi ni...hehe...

so nak panggil apa eh anak ko nanti...?

ermmm...
'dudu + kuku = duku duku???'

Erk...larikkkkk!!!!! ;p~

***semoga baby ko nanti comel macam ko jugak. :)

dhilaaziz said...

waaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! betol ke??????????????????????

Ciare Baha said...

sama2 :) alaa bkn sbb nak ko wat penghargaan mcm ni pon..tp iols btul2 happy utk uols tawww =D

dd dudu said...

{ezzan}
alaa ezanngg ni ;p motip ;p

{cik seni}
hehe panggil apa ek

nak panggil bubu aku perasan ada org dah gune nama tu.

panggil gugu laa, kui2

xmo duku. xmo kudu


{dhilaaziz}
kakngah bole online?
add akak fb, Diana Atsukuru


{ciare baha}
aku tetap nak menghargai, x kire ;P

kekekek

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...