Wednesday, February 16, 2011

i love you


hehe aku tukar lagu background lagi big grin

eh eh beriya betul dengan lagu latar blog, entah2 orang main pause jek setiap kali masuk, biseng jek hee hee

kali ni play lagu I love You plak. soundtrackk cite Lady Castle @ My Fair Lady. huhu dah habes tengokkk, seb baik ending diorang together2, uhuk2

lagu ni bes sangatt... tengah tumbuk2 bawang pun aku duk nyanyi lagu ni hihi.
kuku tengah tumis bawang pun nyanyi lagu ni ;p larikk~


I Love You oh I Love You
Na onjena keude giokae isoyo
Ne maen gipun gosen
Onjena keude hamkaeraneungol
Oh I Love You oh I Love You
Na onjena keude maneul do saranghalkeyo
Keude opsidan hareurado salsu kaopjyo

xpaham eh dia cakap apa. aku pun xpaham.

balik ni nak cut lagu ni mahu jadikan dia ringtone. x sabanyee






6 comments:

Ciare Baha said...

aku kat opis always mute je speaker sbb takot termasok blog yg ada bg music. hehe. kdg2 smpai umah aku mute so xpenah tau plak apa lg terbaru kat blog ko. hehe. tp sure lg best best n sweet punya XD

dd dudu said...

{ciare}

kah kah kah... nak gelak..

ciare, aku syok sendiri rupenye,kui kui kui =))

Bright Eye said...

Sweet..dua lover birds nyanyi kat dapur..Hehe..

t cari la maksud dia =P

marinahunny said...

suka sgt dd dgn lagu kore ni..hehehe xphm pun xpe kan..

Ciare Baha said...

opis aku islamik byk.dah la tiap pg n ptg bos mengaji alquran kuat kuat.kalo tetiba aku bukak blog ko n kuar lg tak ke naya!!

tp aku tau ko suke psg lagu suwit. ada skali aku terbukak blog sape tah tetiba ada lagu 'my hump, my hump, my hump, my hump, my hump!!!'

maap bos ;p

dd dudu said...

{bright eye}
hehehe ;p

{kak marina}
akak pun suke lagu ni? yey

{ciare}
yekeee
waaaaah islamik.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...