Monday, February 14, 2011

11 februari 2011selamat hari jadi aya


selepas hantar kakngah dalam pukul 930 malam tu, dudu dan kuku bergegas ke rumah aya.. besday aya hari tu, short notice betul, wawa tetibe sms aku ajak gi rumah aya, aya lak sms kuku...

kitorang ni bab2 makan, nak je hehehehe... tapi xsempat beli apa2 untuk hadiah.. bawak perut je hihi.... alaa short notice pun aya sempat je masak sedap2 masa balik keje... hebat hebat


masa kitorang sampai *agak lewat pukul 10lebih sampai, ada lina dan wawa... umu pun ada tadi tapi dah balik.. huhu

masa sampai2 umah aya kat kajang yang dekat2 bangi, wawa tengah main piano.. hehe motip? lina dengan aya lak tengok tv..

sampai2 je aya suruh makan kek yang dicampur dengan aiskem.. aku share ngan kuku.. sedaaaaaapppppp

lepas tu aya suh makan yang lain2 lak... kuku makan ayam cicah sos black pepper sahaja, aku lak yang minah pantai timur ni haruslah makan nasik ;p nasik lauk ayam black pepper dan sayur campur... masalahnyaaaa, sos ayam black pepper tu sedapppp gileeeeeeeeeeeeeeeeeeee uwaaaaaaa aku tahap bole makan sos tu sahaja2, ratah gitu... sedapnyee sedapnyeeeee.. tengah taip ni pun teringat2 sedapnyee sedapnyeee



gambar makanan pun xsempat snap ok


tapi gambar watak2 sempat pulak snap
hee hee

dari kiri besday girl-aya, wawa, dd dan lina

aya, selamat hari jadi untukmu :) aya yang baik hati moga hidup dilimpahi rahmat dan rezeki.. dan.. ehem2 macam umu lak, nak wish aya dapat jodoh yg baik hati hehe




ok lepas makan, kitorang borak2 sambil tengok tv... sampaiiiiiiiiii ke tengah malam.. fuhh terus feeling2 anak dara, padahal suamiku ada jugak kat situ hihihi...


diorang borak2 pasal apantahhhh kementerian tu kementerian ni... tetibe cakap pasal KDN..
si wawa tanya KDN tu apa kot, then die teke sendiri

"Ketua Daerah Negara"...

kelakanya... kitorang bantai gelak disitu..

"kementerian dalam negeri laa wawa!!!"



dah jadi macam tu, aku lagilaa galak nak kenekan si wawa ni kan... hik2


"wawa cube teke KSM tu apa??"

alamak aku lupe wawa jawab apa, patutnyee Kementerian Sumber Manusia, tapi wawa jawab sangat kelakalaa... terus kuku feeling2 sedih haha



"wawa cube teke KBS tu apa?"

"ooo Korean.. alaa yang channel 303 tu"

"hihi kementerian belia sukan laaa"


aahahaa kelakaa... tapi dialog sebenanye aku x ingat, lebih kurang2 je ni tawwwww T_T


pastu kitorang sambung lagi pasal apa maksud KBS yang channel 303 tu..'

macam2 keluar..

korean broadcasting show laah.. itulah inilahh..

then wawa cakap "korean broadcasting system"... lepas tu kene gelak ngan kitorang.. "mentang2 IT, nak system aje"


anyway kuku, aya, lina dan wawa.. just now aku gugel maksud KBS tu.. betullah KBS = Korean broadcasting System, haha.... nak gelak2... mau kene kick dengan wawa ni sebab gelakkan dia, padahal adalah betul haha..


ampun tau wawa, mmuahx mmuahx sket, hik2..


yang paling bes adalah... si aya ni semenjak dia jadi PTD, dia sangat busy tauu..... busy giler2... banyak kene attend itu ini sana sini... jadi banyaklaaaa wedding yang dia xberkesemaptan pergi, dan banyak jugalaaa yang dia ketinggalan ketapi.... blog die sendiri pun dah xde ape2, apatah lagi nak baca blog kawan2, memang xde langsung..


bila dia kata dia x tau pun yang ciare dah ada anak, kitorang lagilaaa galak tanya ko tau x yang si A ni dah ada anak nak num 2, si B C dah kawen, si D E dah bertunang, si J ni dah mengandung lagi, bla2.. sume pun aya xtau..

last aku kelentong dia.. "apiz dah betunang ko tau x?"

terkejut aya.. dengan wawa2 sekali "hhaaaaaaaaahh apiz dah bertunang?"



"hehe x lah tipu jek" ;p ;p ;p

terus kene "DD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"


hee hee

sudahnye, pukul 12:30 baru kitorang balik, dah laa terus balik gombak, terkejut mak iolss~ hik2





1 comment:

w a w a said...

dd!! hahha..btol kaaa??? btol kan system?? ishkkk pukpukpuk korang2 hahaha XDD


owh, aku jwb KSM tuh..ishk ishkk..tkpelaa, elok aa ko tk ingt hahahah *malu*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...