Thursday, February 17, 2011

wedding lina dan din di Dewan Jubli Perak Kuala Lipis



kali ni nak share gamba wedding lina dan din pulak. lokasi adalah di Dewan Jubli Perak, Kuala Lipis. gambar2 ni adalah dari ipod ezan dan kamera idzuan dan..... xingat siapa, main save jek ;p


paris hilton dah sampai depan dewan uolss hee hee


lina, ko naik kereta siapa ni eh? hari tu lupe tanya




pengantin berarak masuk



cantik klasik pelamin lina. byk gune color putih, of course la aku suke hihi

eh suke la gambar ni. terpandang lama pulak masa taip entry ni. lina ko suke x??
nwayy baju lina cantek, lace tu beli kat bandung, color lilac. eee sukenyeeee

tengah fikir nak beli baju color macam tu jugaklah nanti. ee sukenyeee





pengapit perempuan adalah kwn rapat lina gak - si pae yang kontroversi jap pagi sebelum lina sanding, hampir2 aku yang kena sarung baju pae tu untuk jadi pengapit terjun, macam laa muat baju pae dgn aku crying tapi kalau fikir2, muat kot, cume sendat siket2 di bahagian tertentu hee hee
tapi yang besnyee bole merasa pakai lace lagi kann, yeyyy ;p panggg~

dan pengapit lelaki - kawan rapat din ar, pitt.




kitorang dpt doorgift ni. cupcakes tu besar gilerrr lebar gilerrr

ada lagi doorgift, x amik gambar. pastu yang bes ada aiskem gak, kon ada, cawan ada. aku amik yg kon sebab suke makan aiskem ngn kon, pastu kuku ckp "mcm budak2"... oo org dewasa suke mkn asikem dlm cup eh? ;p




rosa dan idzuan ;)

nway, thanx to linda-adik-lina yang suruh akak sefamily+frens duduk kat meja vip :)



haaa inilah mekap lina yang aku kate cantek.
lina comel giler ah.

siriyes, lina klu aku jadi ko aku letak gambar ni as primary photo fb.
comel sangatttt, ko tanak letak ke, hehe

ko rasa comel x hari tu?? berbakat laa anak kawan mak ko tu.




tingginye kek lina hee hee uh lina potong kek pun comel, lisa comel x lina potong kek hee hee aku memang suke ngumpat lina comel kalau dengan lisa. lisa, layanlaa i~ ;p

waaa nampak x pelamin kat belakang, nampak suci macam kat kayang je. suke sukeeee

cube spot pada baju lina. comelnyee color, geram geram. lace lilac, inner pink.



ezan gojes pakai baju bandung (ketepi siket beg tu nak kasi nampak sulam yang design senget2)..
lina pakai lace bandung

oh nampak x kasut gold lina? dari Gavy.. cantek... color silver yang lina x pakai pun cantek, hari tu nampak kat rumah dia. lawa betul




penulis hee hee

oh yee, tudung tu pinjam ezan punye, sebab tudung yang aku ada xde yg matching dengan baju baru siap ma jahit, xsempat nak pergi cari heehee. makasih ezan jadi penyelamat ;D




penulis blog dan suami pulak ;p


lina, nanti kalau OP ko dah update blog/fotopages gitau eh, nak update gambar lagi, heeehee


alamak! xde gambar dengan mune, bunge, ja sume2... huhu sebab aku xkuarkan kamera langsung that day disebabkan xde mud bergambar angkara seketul jerawat besar di pipi


huhuhuuuuuuuuuuuuuu





5 comments:

aDieyZa said...

baju lina mmg nampak sweet sgt..

dd pun sweet pakai purple.. bila dd berdiri sebelah lina, gambar jd makin sweet sbb 2-2 pakai purple..

pestisid said...

aghhhhhhhhhhhhhhhh lina memang cute dlm ape jua keadaan kottttt!

dd dudu said...

{adieyza}
zana suke pepel kan ;p

{pestisid}
;)) gelak tup mulut

Ciare Baha said...

lina mmg comel. dah la fotogenik, pose mcm mana pon ttp cantek n comel. kalo aku fotogedik je bleh T_T

oh, aku msh lg rasa sedih sbb xdpt dtg wedding ko n lina tau dd..wuuwuuwuu....

dd dudu said...

{ciare}
sedih jugakk wuwuwuuwu, rasa ralat sangat lak tu.

tp masa aku, ko kan tengah pantang, heheee memang xdpt nak elak ar, hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...