Thursday, February 10, 2011

kenalkan diri dalam emel



Salam semua..

nak tau sesuatu x?

sebenanye tajuk asal entry ni lain tau.. tajuk asal adalah --> "dah bengang"..

dan kandungan entry ni adalah berbaur kebengangan dari aku...

tapi disebabkan entry2 aku ni kene ada penapisan dulu dari suami sendiri dahulu dan selepas aku merujuk pada beliau, dan ber'ym kejap dengan kak Z dengan smiley ym aku macam ni
sick..

aku urut2 dada... jangan marah2... lepaskan nafas siket.. ok aku dah ok..


dan sekarang aku nak buat entry bagi nasehat dengan ceria2, xmo emo2 ok??? kalau tadi smiley macam ni
angry tapi aku dah dilit, select all entry ni dan dilit, skang dah jadi smiley gini big grin

jom positif sama2 hehe.



korang-korang~~ kalau korang nak emel apa2 kepada pihak lain yang berunsurkan aduan atau apa2 masalah teknikal kann atau nak tanya apa2, bole x korang letak nama penuh dan ic. aku pun xtau kata2 ni nak tuju pada siapa, sebab rasanya pembaca2 blog ni tau berfikir kan big grin




yelaaa contohnyaa korang nak mohon jawatan lepas tu hantar emel macam ni..

" nak tanya.. kenapa sy x boleh send permohonan saya? die tulis permohonan x lengkap......"

SO KO INGAT AKU KENAL KO SIAPA LA DENGAN BAGI EMEL MACAM ALA2 CHATTING YM DENGAN AKU????



upsss terkuar balik pulak marah tadi... upsssssss


mana nama penuh nyee yangg?? mana ic nye yangg?? kalau 1 2 emel macam ni xpelaa.... ini kalau berpuluh2 macam ni sehari x ke stress mak ni~~~ mak ni bukan apa.. mak paham orang nak mohon jawatan kat u**, rasa cuak.. tapi pandai2 la fikirkannn kalau nak ngadu hal2 teknikal ni, kenalkan laa diri dulu sayangg *gelik aku

yelahh... dah satu keje mak ni kene reply tanya nama korang balik, xpun kalau mak rajin siket, mak trace data by emel tu... kan senang kalau bg nama penuh dan ic, zup zap zup zap 1 minit mak siapkan masalah korang... mak tengah banyak keje ni tawww

dulu2 kalau mak nak emel tanya kompeni lain, mak reti je kenalkan siapa mak, nama mak.. walaupun mak ni dah kertu tapi kann bole berfikir..~~~


motip mak2??
geli i.


oklah oklaa fine, lepas ni instead of manual, kite buat page untuk mengadu dan ruangan IC adalah wajib ok??? tapi aku tengah banyak keje ni
crying



note : tapi 65% pengirim emel adalah jenis yang bagi nama penuh atau ic... tahniah pada mereka, suke sangat hehe...





12 comments:

pestisid said...

buatla form yg ada no ic dan nama pengirim sebagai mandatori..MYID uols..kate gomen kan...

dd dudu said...

sedang penambahbaikan uolssssss

sistem lama, developer tu dah benti.. aku terpaksa amik alih, sedang menambah baik hehe..


tp sementara menunggu tambah baik tu, adoiii kesabaran,,,


eh xpe ke aku tulis kat blog eh??

lisa, perlu dilit x entry ni??

tp sy x ckp kan sy kompeni mane? hehe

Bright Eye said...

Relax,Relax...jgn stress..
Step 1:Tarik nafas
Step 2:hembus alik
Pastu sambung wat keje.. dan continue dari step 1 alik..hehe

dd dudu said...

{be}
haha be comell

pestisid said...

takyah delete la entry ni, buat sticky je...hahhaa..

eh ko keje kat mane ek sebenanye?(buat2 tanya)

dd dudu said...

{pestisid}
hahhaha shiutttttttt jekkkk

keje kat putrajaya (tetibe)

lina said...

sabar dd. sabar..

dd dudu said...

{lina}
ok dah hehe

aDieyZa said...

dd x sesuai gelarkan dia 'mak".. nampak x comel.. hihihi..

dd, ada blogger nak buat mini reunion esk kat alamanda.. if free, zana pun nak join.. tp zana pun x sure lg.. hihihi.. ni details.. http://honeysour00.blogspot.com/

dd dudu said...

{adieyza}
hahhaaha gituuu kann

bile marah, don't make me say mak2 ;p

oo yekeeeee.. zanaa sok mlm kite kene gi klia anta cousin nak berlepas stadi obersi aarrr

nanti wat entry eh ;)

Anonymous said...

oh puan..saya pun selalu mengalami masalah yang sama bila berhadapan dgn org awam..tp bila kita buat bodo je emel dia, kecoh satu malaysia plak ckp kita tak buat kerja..

dd dudu said...

{anonymous}
huk2 betul2... sy paham

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...