Sunday, February 20, 2011

tudung terbalik

ini scheduled entry ye..


aku selalu beli tudung dengan alice tau.. alice ni ofismet aku laa.. dia jual tudung kat ofis, aku suke sangat beli dengan alice sebab aku bole cube tudung sesuke hati aku hehe.. kadang2 try tudung kat surau depan cermin, kadang2 bawak balik terus... alice ni memang fleksibel orang nye hihi.


satu hari tu aku cakap dengan alice

"alice x jual ke tudung yang 2 layer... kite suke sangat"
"ooo tudung tu.. alice ada nampak hari tu, tapi alice macam x berapa laa, macam tudung tu terbalik jek alice tengok..." *belah pendek kat luar, belah panjang kat dalam, pastu curly2 siket kat tepi sebab jahit tepi, rujuk contoh dibawah




tudung tu terbalik di katanya
crying

"kite sukeee okayyy tudung tuuuuuuu" crying

"haha yekee... alice xtau.. ok ok nanti alice bawak eh.. alice ingat xde orang suka"

hee hee

buat masa ni aku baru ada 2 helai je.
tapi suke je tengok yang jual kat on9. lawa2.
nak beli online malas sebenarnye, sebab berdebar2 bentuk awning x sesuai dengan muka.


eight design boutique .. bile tgk map, dekat je dgn ukm rupenye hehe nanti nak ajak wewe pergilah masa lunch


radiusite

alice, nanti bawak ke ofis yang macam ni ok ;)


;p







9 comments:

mzhany said...

dd, sedey...semua tudung "terbalik" nih kecik kecik...and hany tak kelulusan "sirim" utk pakai...telan air liur je tgk orang pakai...

Ciare Baha said...

dd aku pon suke GILE la tudung ni..tp ko tau jela..dengan situasi aku yg terlebih lebo pipi ni...kebaranglian hasilnya adalah buruk sekali..woowoowoo :((

Bright Eye said...

Hehe..dd..mula2 BE tgk tudung tu mcm terbalik dan pelik..tapi lama2 tgk nice jugak la..depend pada combination color dia..Hehe

aDieyZa said...

dd, zana pernah pakai tudung awning 4 kali jer.. masa nikah, majlis mlm berinai, sanding & jamuan raya.. tapi rasa muka ni x sesuai sgt2 pakai tudung awning since muka bulat.. hehehe

Queen said...

tudung tu best kan?..... akak pun teringin nak beli sehelai dua..

tp lately balik2 akak pakai tudung hitaaaaammm je... takut terbazir plak kan.. =)

kalau yang chiffon punye lagi best...ala2 tudung rozita che wan

dd dudu said...

{mzhany}
erm sume kecik2 ye?? mungkin ada kot yg besar, kene carik lg. kat on9 kebanyakkan mmg kecik2 ar

{ciare}
alaaa pp ciare comelll, labuh2 siket pp tu xpeee ;p meh try meh try hehe

{be}
hahaha paham kot nape org ingat tudung tu terbalik ;p kof kof

tp die lawa laaaa sebenanye kan klu combination color ok :D

{adieyza}
oooo zana pakai masa tu je kee, heehee pakai laa zana, tp cari bentuk awning yg sesuai. dd pun x sume tudg awning sesuai, huk2

dd dudu said...

{kak queen}
akak balik2 pakai tudung hitam je? keh keh keh

ha ahh tuduhg rozita lawa gak, n x nampak cam terbalik sngt hok ;p

Ciare Baha said...

aku suke jgk tdg yg curly2 kat hujung tu tp sampai 2-3 lapis. very gedik2 tau. aku usha brand fareeda harga dia RM130..wuaaaaaa mahalnyeeee

dd dudu said...

{ciare baha}
mahal sgt tu, xmampu aku wuuu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...