Friday, February 11, 2011

wahh hujan



gambar2 kat bawah ni dah lama berada dalam kameraku, hari ni baru rajin transfer, hehe.

adalahh masa tu kann, aku dan kuku kat rumah, time tu dekat senja laa, kitorang tengah makan sambil tengok cite korea, Lady Castle kot. ke cite lain entah, x berapa nak ingat.

masa tu baru lepas hujan.

tibe2 mataku ter'spot pada tingkap. terus berlari2 ke tingkap dengan jakunnyee...

"waaaaaaaaaaaaaaahhh hujan laaaa kat sanaaaaaaaaaaa, bole nampak dari sini :O"

sangat teruja ok.

duduk tingkat tinggi2, baju cepat kering, lepas tu boleh nampak hujan dari jauh, hehe... motip? hee hee


terus berlari2 ke bilik amik kamera dan berlari semula ke tingkap.

kawasan yang hujan adalah A, B dan C. antara kawasan A dengan B x hujan pun. begitu juga dengan C. Subhanallah




oohhhh hujan A, B dan C makin berserak... kawasan yang x hujan tadi akan ditimpa hujan :O




berserak lagi, rapat2..... sume kawasan akan hujan selepas ni




okayyyy... sume tempat dah kena hujan.... siket je yg xkena hujan. x pun hujan rintik2. *jauh perbezaan dah dengan gambar mula2 tadi




dah senja. semua tempat kena hujan, 1 kawasan jee yang x kena hujan. hohohoh




ok lah bye2 tu je nak cerita. sukenyee tengok hujannnn









8 comments:

rosealley said...

interesting!

Queen said...

pernah driving...kat sini hujan lebat gile..lepas tu tetibaje berhenti dan jalan kering sekering2 nya...

kuasa tuhan kan

dd dudu said...

{rosealley}
hehe seb baik.. takut2 td nak publish takut dpt comment "hoii itu bukan hujan lahhhh"


betullakan tu image hujan, hehe


{queen}
wahh sangattt... sy pun penah camtu.. Subhanallah

aDieyZa said...

rajinnya dd ambik gambar hujan dari petang sampailah senja.. hihihi.. area rumah zana jarang hujan.. tapi kalau dah hujan, lebat sesgt!!!!!

dd, esk or ahad gie karnival putrajaya ni x? hihihi.. mana tau leh terserempak..

pestisid said...

wey sy penah pandang kanan, kat kanan ujan, pandang kiri plak, kat kiri panas.

tp x pasti aa ko nampak ni ujan ke tak..kalau ko gi kampung2 mesti org kampung cakap cahaya UFO LOL...

dd dudu said...

{adieyza}
hehe gigih kan ;p

kui2


ooo ada karnival putrajaya? katne??dd tertinggal ketapi heee


{pestisid}
wah menakjubkan

hujann kootttt ;p motip cahaya ufo hihi

pestisid said...

dd ko naik ketapi gi mane?

LOL.
best x ada kawan suke naikkan trafik blog ko semata2 nak komen merapu mcm ni.

dd dudu said...

{pestisid}
motip tetibe ketapi???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...