Friday, February 18, 2011

taknak turun dari kereta


pagi ni ada kumpulan KRU kat hotfm, pastu hotfm duk play lagu2 kru dari dulu... aaa bila sampai ptm, liatnyeeee aku nak turunnn dari keretaaa..

ni sampai ofis ni terus bukak radiomalaysia.net nak sambung balik dengar diorang.. :D sekarang adalah lagu "Dua".. hik2 besnyeeeeeeeee

pastu rina dan aina singgah partition ajak sarapan aku x nak ikut
hee hee


tadi nak gelak masa hotchat, rupe2nye nama asal KRU adalah SRU - Selangor Rappers Unit
hee hee


kat Malaysia ni aku minat 3 artis jek.
KRU, zizan, dan fazura
big grin




2 comments:

aDieyZa said...

zana & husband pun pg2 dah terkenang kenangan lama masa dgr hot fm pg td.. then mula2 la tersengih2 bila teringat 2, 3 lagu KRU yg selalu kitaorang nyanyi sama2 masa bercinta.. feel zaman mula2 bercinta dtg blk.. hihihihihi..

dd dudu said...

{adieyza}
hehe lagu pe tu zana ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...