Monday, April 11, 2011

short entry



huhu setiap hari kerja bertolak dari putrajaya ke bangi mesti lalu kedai nasi dagang ni..



sampai teringin aku di buat nye.. dah lamaa daa teringin sebenanye, sejak keje kat oas putrajaya dulu lagi... uhuk uhuk.. tapi selalu nampak ramai orang dan macam susah nak parking tepi2 jalan tu..

tapi teringinnnyee nak makan nasi dagang uwaaa.... sedap nyeee nasi daganggg... uwaaa...


siapa pernah makan eh?? sedap dan berbaloi x? kedai ni bebetul kat pintu masuk belakang putrajaya.. alahh korang tau punye lah..

ini bukan mengidam tau. percayalah... sebab sebelum kawen dah rasa teringin2 macam ni ;P


note : tadi lisa sms kul 8:43 am, dia dah dalam labour room.. dah induce.. dah bukak 1 cm.. nak tunggu sampai 9cm.. omg... lisa, InsyaAllah sume selamat :]




10 comments:

sue ^^, said...

kite jumpa brg baby sales mybe dd berminat nk tgk survey2 dlu ke..ada 2 link

http://www.shoppingnsales.com/2011/04/11/16-30-apr-2011-giggles-baby-sale/#more-26792

http://www.shoppingnsales.com/2011/04/11/7-17-apr-2011-moms-care-baby-carnival-sale/#more-26788

qasehqaleef said...

nasi dagang tok lagi sedap kak oi. balik kuantan mintak tok wat. em bestnya. bleh tumpang sekaki. hehe. jgn marah.. gurau je.

biku said...

aku pun xpernah beli kt kedai tu. selalu nmpk org ramai kan kt kedai dia.tp housemate aku ckp nasik kerabu dia mmg sedap.aritu nk g beli breakfast hari ahad tp xdpt beli jugak sb xpasti mmg tutup ke atau mknn dia dh habis

ummihasan said...

dah makan 2 tahun lepas.. biasa2 je. dulu2 tu, ummu mkn ns kerabu, hubby mkn ns dgg.. biasa2 je. bole la klu nk lepas mkn. aku masak lagi tak sedap :p sbb aku xleh mkn ns dgg, nnt angin, heh.

dd dudu said...

{sue}
sueee makasihh suee, suke2 ;)

{qasehqaleef}
hahahaaha tetibe kol tok cakap nak balik kuantan semata2 nak makang nasi dagang... kekeke


{biku}
ko datang tu kul bape bikuu, hik2 ;)) (xtahan dari gelak tup mulut l;)) )


{ummihasan}
yekeee umu... biasa2 je ek... uhuk uhukk.... kat mana sedap ehhhhh, mauu mauu mauuu~


over lak ;P

qasehqaleef said...

uh.. tetibe plak tok pun bangun dengan gigihnya untuk wat nasi dagang.. hahahaha.... jgn lupa jemput kami ye.. hehehe...

biku said...

hahaha..pukul 930++ awal x?awal x?awal la tu bagi aku di pagi ahad.kalau x,pukul 11++ baru celik mata melihat donia

dd dudu said...

{qaseh qaleef}
hehee motip nak tumpang gak ;p cikngoh mesti pandai masak nasi dagang gak kan kan kan

{biku}
ok awal awal. har har har

aDieyZa said...

Zana prnh prgi 2 kali..biasa2 je..klau nasi dagang dia,just letak nasi n kuah je..xde acar pun..portion pun ckit..rasa xcukup..hihi..

Dd prnh cuba nasi dagang kat p9? Sedappppp...

dd dudu said...

{adieyza}
laaa x sedap ye... huk2 tertipu dgn ramai org ;P

erm p9 ada nasi dagang? katne zana, fudcourt keeeee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...